📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Hehe, pewnie jak tylko jakieś auto na drodze mija to Ferrari w odległości mniejszej niż metr to Ferrari wywraca się na dach i udaje że mu się wahacz połamał
MortiCRX napisał/a:
Hehe, pewnie jak tylko jakieś auto na drodze mija to Ferrari w odległości mniejszej niż metr to Ferrari wywraca się na dach i udaje że mu się wahacz połamał
Hehe, ale kurwa śmieszne
Swoją drogą, co jak zawodnik odejdzie z klubu? Druciak i jeb go z lakieru?
MrokoxD napisał/a:
Hehe, ale kurwa śmieszne
Swoją drogą, co jak zawodnik odejdzie z klubu? Druciak i jeb go z lakieru?
kupi nowe
huj wie co miałem napisac eh
Z jednej strony parkingowy w takim hotelu ma fajną robotę, z drugiej...weź kurwa zarysuj...
To nie malowanie tylko folia. Taka sama jak niemieccy taxówkarze obklejają teraz auta. Większosc taxówek jest obklejona w kolor piasek pustyni.
1. To nie jest malowanie tylko folia jak już kolega wyżej zauważył. Turban to zerwie i go sprzeda jak tylko wyjdzie nowszy model.
2. To nie jest żaden hotel tylko tylne wejście do Dubai Mall, nawiększe centrum handlowe aktualnie w dubaju... pewnie to jakiś biedak że od dupy strony zajechał takim gównem...od przodu jak tam byłem to stoją rolsy, slr mclareny 722 etc...może kiedyś tutaj wrzuce
3. Robota marzenie?? Pojebało was... ci kolesie co tam pracują to hidnusy albo filipińczycy... praca pod presją że coś rozwalisz i do końca życia bedziesz miał zakaz opuszczania kraju (próba ucieczki) i robił za darmo mając na uwadze też to że zarabiasz 1000 dihramów na miesiąc = 700zł
Dubaj to przereklamowane gówno, alko nielegalny a bimber mają chujowy...nie polecam:)
Dziękuję dobranoc
2. To nie jest żaden hotel tylko tylne wejście do Dubai Mall, nawiększe centrum handlowe aktualnie w dubaju... pewnie to jakiś biedak że od dupy strony zajechał takim gównem...od przodu jak tam byłem to stoją rolsy, slr mclareny 722 etc...może kiedyś tutaj wrzuce
3. Robota marzenie?? Pojebało was... ci kolesie co tam pracują to hidnusy albo filipińczycy... praca pod presją że coś rozwalisz i do końca życia bedziesz miał zakaz opuszczania kraju (próba ucieczki) i robił za darmo mając na uwadze też to że zarabiasz 1000 dihramów na miesiąc = 700zł
Dubaj to przereklamowane gówno, alko nielegalny a bimber mają chujowy...nie polecam:)
Dziękuję dobranoc
Nie ma jak to się polansować w Mall of the Emirates . Pamiętam, jak nie wpuścili kolesia w Boxterze i kazali mu spierdalać na parking dla plebsu.
dar_q napisał/a:
jak można spierdolic takim malowaniem taki samochód
Ferrari to gówno dla bogatych , rozpieszczonych łebków i przedłużenie penisa nie warte swojej ceny . Jeśli podobaja Ci się samochody tego typu lepiej wybierz Lambo .
kozak tyrka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów