📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ten dźwięk mnie koi bardziej niż Chopin
chyba niewolnicy się spisali dla swojego Pana że ich wizerunki umieścił na swoim Ferrari.
jak można spierdolic takim malowaniem taki samochód
Pieniędzy więcej niż komórek mózgowych, w dupach się poprzewracało. Jak mu się kurwa tak ten lakier nie podobał i postanowił go oszpecić jakimiś malunkami/naklejkami, to mógł to ferrari dać mnie, a naklejki sobie nakleić na trzydziestej siódmej żonie. Osama pierdolony.
chciał bym być hotelowym boy'em, ale presja z jaką bym prowadził to auto mogła by mnie przerosnąć..
nawet po samochodach widać ,że piłka sie spedaliła
*sypki drift po blacie*
Przyjdzie Pepe i popsuje.
19 chłopa na samochodzie jest jak chuj na twarzy. Niektórym się podoba, a reszta jest normalna.
moją felicia szybciej by mu poszło
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów