📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla niecierpliwych: akcja od 0:40
i huj fajrant mają, jutro tez jest dzień
a zarabiają taką kase, ze pizda pleśnieje.
Mogłeś zrobić z tego gifa byłby pierwszy odzwierciedlający 1:1 rzeczywistą szybkość działania
@up V8 nie były złe ale naprawdę pięknie brzmiały V10. Obecne V6 brzmią jak doładowane kosiarki z przerobionym wydechem, a do tego wygląd tych nosów...
ehh kurwa, sracie się ferrari a to redbull team ma rekord w pit stopie, jest filmik na jutubie ale dla was nie chce mi się go szukać, frajerzy
Musiałem obejrzeć 3 razy żeby obczaić jak oni odkręcają i mocują te koła bo to się we łbie nie mieści.
Kurwa tylko koła zmienili.
To jest ich praca oni nic więcej nie robią poza tym. Całymi dniami trenują tylko jedną czynność np.
Jeden podaje nowe koło drugi zabiera zużyte trzeci operuje kluczem pneumatycznym itd.
Nie wiem czym tu się podniecać. Jakbyście trenowali tylko jedną daną czynność przez cały rok dzień za dniem też bylibyście mistrzami w tym co robicie.
To jest ich praca oni nic więcej nie robią poza tym. Całymi dniami trenują tylko jedną czynność np.
Jeden podaje nowe koło drugi zabiera zużyte trzeci operuje kluczem pneumatycznym itd.
Nie wiem czym tu się podniecać. Jakbyście trenowali tylko jedną daną czynność przez cały rok dzień za dniem też bylibyście mistrzami w tym co robicie.
A co tu trudnego? Odkręcić i przykręcić jedną śrubę! Każdy po tylu godzinach treningu, co oni doszedłby do takiej szybkości.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów