📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za profanacja.
ciekawe tak samo jak i Hummer H1 w LPG... a Taki kwiatek tez widziałem w Zielonej Górze
Zjeść ciastko i mieć ciastko.
zajebiste, tylko kurwa żeby otwierać klapę do tankowania, powinni zamiast znaczka ferrari dać zawór do tankowania eLPeGie
No i mamy kolejnego mistrza prostej i miłośnika przytulania drzew.
Nie ma czegoś takiego jak podtlenek LPG. Może być podtlenek azotu N2O, podtlenek chloru Cl2O, podtlenek węgla (C3O2). LPG to mieszanina ciekłych propanu i butanu, a nie ma podtlenku propanu lub butanu.
musi jebać gazem* w bagażniku.
*tak wiem gaz nie ma zapachu, śmierdzi dodatek pozwalający wykryć wyciek w szybki sposób
*tak wiem gaz nie ma zapachu, śmierdzi dodatek pozwalający wykryć wyciek w szybki sposób
squallaz napisał/a:
Nie ma czegoś takiego jak podtlenek LPG. Może być podtlenek azotu N2O, podtlenek chloru Cl2O, podtlenek węgla (C3O2). LPG to mieszanina ciekłych propanu i butanu, a nie ma podtlenku propanu lub butanu.
przecież podtlenek lpg to ironia
squallaz napisał/a:
hehhehe padlem....
Cytat:
Ty naprawdę jesteś taki upośledzony czy udajesz?
Cytat:
To jest szczyt szczytów bycia Polakiem:P
Blachy germańskiego najeźdźcy.
ja tam bym chetnie przygarnal takie ferrari, zapierdalalbym codzien do roboty a zaplacil niewiele wiecej niz za bilet miesieczny. chuj tam ze obciach ile zabawy przy tym
ogolnie nie wiem dlaczego uwazanie ze gaz jest siarą? moze ktos mi to wytlumaczyc? mamy gazy lpg, lng? i cng...jeden z nich ma wiecej oktanow niz v-power... przeciez benzyna tez spala sie w formie gazu...przeciez to nie benzyna sie pali tylko jej opary... chyba cng ma 110 oktanow...zaczna robic auta przystosowane do tego gazu to ja bym z checia to brał bo po pierwsze taniej a po drugie mocniej. Nie, nie mam auta na gaz tylko mnie wlasnie zastanawia czemu to jest taka siarą...Wiem ze przerabianie drogich aut na gaz to jest glupota ale z drugiej strony policzcie sobie jaka to jest oszczednosc. Bogaci ludzie pomimo tego ze maja w huj kasy to maja tez w huj wydatkow wiec dlatego są skąpi. Ja bym z checia przyjal ferrari na gaz cng...wiecej oktanów i oszczednie kurwa...aa i auta wtedy by byly tansze bo firmy nie musialy placic tego podatku za srodowisko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów