Pozdrawiam Dadźbóg!
Dorzucam nieco zdjęć !
Poniżej ja i mój kuzyn. ( ja lewa kuzyn prawa (bijemy sie na kije, dlatego,że kuzyn nie miał swojej przeszywanicy akurat, a żeber nie chcemy mieć połamanych ))
Jeżeli się spodoba, dorzucę więcej
SŁAWA!!
hahaha No to podobnie jak kilka osób w ekipie w której jestem:)PERUUUN DZIWKO!
Sława! Se od razu przypomniałem że sprzęt kompletuje od 2 lat...
Za własną pasję, która nie ogranicza się do masturbacji przed komputerem - piwko
GWAŁCI PALI I RABUJE spalonego nie lubie^^ No też słyszałem o tym. Bo w bagnach znów coś znaleźli i festiwal ma być gdzieś indziej.. ale jak patrzę na stronę skansenu to piszą, że : Kalendarz imprez 2013 w Centrum Słowian i Wikingów w Wolinie - 26-28 lipca - XIX Festiwal Słowian i WikingówWidać kolega po fachu, piwo
pali gwałci i rabuje, czy jak to tam z tą kolejnością było
Nieraz walczyli my na tym samym polu bitwy, co prawda u mnie staż zbrojny nie jest imponujący bo dopiero rok walczę w bitwach, ale od dłuższego czasu siedzę w wczesnym.
Do zobaczenia w boju SŁAWA!
ps. czy to prawda że wolin 2013 ma być gdzieś indziej niż na wolinie?
dadzbog2,
Zawsze ceniłem ludzi z pasją, piwko leci i nie przestawaj powodzenia!
Jak nie dojedziecie, to się po Was przypłynie! o Swoich trzeba dbać!Widzę kolega po fachu
Obym w tym roku dojechała na Wolin bo na Rękawce nas zalało w tym roku.
Zajebista zajawka, słyszałem kiedyś od znajomego że przy takich imprezach po wieczornym chlańsku alkoholowych wynalazków sporo śmiałków napierd*** się na pełnej w rynsztunku. Prawda to? Druga sprawa, że powinni wam załatwić na przeciwników nieuzbrojony tabor kozojebców co by zamiast na snopkach siana i drewnianych kukłach można było porazić siłę żywą PIWO!
bywa i tak.. ja pamiętam na jednym z festiwali ( Leśno ) szabelka weszła w okular.. cudem kolega uniknął wyłupania oka.. Co do ludzi, którzy tak Chwała lubią wołać.. no to wołaj dalej, a ja będę wołał sława:) Twoje "chwała" mi nie przeszkadza.. wiec polecam też się dostosować..rewelacyjny klimat, byłem w 2012 r. i w czasie jednej z potyczek jeden Woj palca stracił niby miecze tępe ale lekko nie leja