Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak czytam wasze komentarze to aż się dziwię, że bronicie kierowców samochodów.
Nie ma parkingów to zaparkuj 100m dalej i podejdź a nie dupa do siedzenia przyrosła - ja tak robię i nie mam problemu,
Koleś z tego co wiem jest rodowitym Warszawiakiem, a właśnie takie zjeby przyjechały i się panoszą.
Nie wiem czy aktualny, lecz na pewno wieloletni kierowca autobusu.
Jak jestem pieszym to mam swoje prawa i obowiązki, jak kierowcą to tak samo - jak ktoś by jechał zamiast 100 to 120 to już piratem byście go nazywali, a jak pieszy by chodził środkiem ulicy to debilem. Jakoś to kierowca tutaj znalazł się na chodniku a nie pieszy na jezdni.
100%
Nie ma parkingów to zaparkuj 100m dalej i podejdź a nie dupa do siedzenia przyrosła - ja tak robię i nie mam problemu, [/q]
Nie po to mam samochód, żeby z buta chodzić...
Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.
wtedy parkujesz dalej na parkingu pizdo i idziesz do lekarza jaka każdy inny człowiek.
Moim zdaniem problem jest taki, że tam powinien być postawiony znak drogi osiedlowej(strefa zamieszkania) gdzie pieszy ma pierwszenstwo a samochod może jechać. Ale lepiej sie przyczepic do boguducha winnych policjantów czy ludzi i pierdolić coś z kamerką niż zgłosić problem do miasta czy zarzadu dróg. Jebany kutas i tyle.
Uważasz, że trzeba stawiać znak "To jest chodnik, dla pieszych, zakaz parkowania dla samochodów"? To go sobie wymyśl.
Po komentarzach widać, że słoiki przejmują sadistica. To jest miasto, a nie wieś, gdzie można stawiać na polu.
Moim zdaniem problem jest taki, że tam powinien być postawiony znak drogi osiedlowej(strefa zamieszkania) gdzie pieszy ma pierwszenstwo a samochod może jechać. Ale lepiej sie przyczepic do boguducha winnych policjantów czy ludzi i pierdolić coś z kamerką niż zgłosić problem do miasta czy zarzadu dróg. Jebany kutas i tyle.
ernim1 ty weź wracaj do siebie na wieś. Tam nawet na polu możesz zaparkować i rozjeżdżać krowy
Błazenada
ci co nagrywającego tak bronią... po chodniku się nie jeździ na trawniku nie parkuje, zgoda. Ale ten typ robi "show" na swój kanał wkurwiając kierowców i policjantów. Jak już musiał być rudym to mógł hurtowo tam zdjęcia porobić tak żeby rejestrację było widać i do sm wysłać kilkadziesiąt zgłoszeń. Ci co tam parkują nie szukają darmowego parkingu do centrum handlowego tylko pracują w okolicznych licznych biurowcach (kiedyś tam pracowałem, ale ode mnie tam rowerem jedzie się 20 minut). Pierwszy, drugi czy trzeci mandat po 500 zł za niszczenie zieleni skutecznie by wypłoszył korposzczurki z "parkingu"
po pierwsze - to nie typ robi show, tylko idioci, którzy zapierdalają tym chodnikiem i parkują po trawnikach
po drugie - niech będzie ryżym smoluchem żydowskim, ma prawo robić co chce, od chodzenia po chodniku są PIESZY, a nie kurwa samochody.
po trzecie - jeśli w sm pracują jeszcze debilniejsze jednostki niż te które były na miejscu, to co zmieni jak wyślesz 1000 zdjęć? gówno.
po czwarte - Ci co tam parkują niech wypierdalają na parkingi, na które poszły pieniądze z kieszeni podatników. A nie niszczą chodniki i trawniki za, które zgadnij kto zapłaci? taaaak ludzie pracujący ze swoich podatków.
chyba, że jesteś leniwą patokurwą 500+ to troche inaczej wygląda.
Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Czy ten chuj w BMW (marka nieistotna) wyglądał na chorego, kulawego albo w jakiś sposób niepełnosprawnego żeby usprawiedliwić bliższe podjechanie pod wejście do budynku służby zdrowia? To nawet nie jest bud. służby zdrowia.
To jak koleś pokazuje problem jest nieistotne akurat. Istotne jest bezczelność typa w samochodzie i szalona interwencja policji. Nie mogę uwierzyć, że to się odjebało w tym kraju O.O
Co trzeba zrobić żeby ukarali typa parkującego na trawniku, niszczącego go codziennie bo tu jest jego biuro, jeżdżącego wzdłuż chodnika i najeżdżającego pieszych prawidłowo poruszających się po chodniku. Nie wiem czy film jest pocięty czy jak ale interwencja wygląda tak jakby to pieszy łamał prawo a kierowca był bezkarny. Policja nie dość że nie zwraca mu uwagi, nie wlepia mandatu za którekolwiek przewinienie, to jeszcze wypych a pieszego z chodnika żeby auto mogło wyjechać po chodniku! Dodatkowo z tego co widać to nie jest prywatny teren tylko publiczny! Pas drogowy! Policja nawet nie zerknęła na nagrania mimo, że zeznania uczestników kolizji się różnią. Nie sprawdzili okolicznego monitoringu!
Według mnie należy zgłosić skargę na policjantów podejmujących tą interwencję.
A problemem jest niszczenie trawników i jazda po chodniku. Ja wiem, że jest mało parkingów i są problemy z zostawieniem samochodu ale to nie uprawnia do jazdy po chodniku itd.
Rozwiązaniem problemu jest atakowanie kierowców Urzędu Miasta o więcej parkingów. Zwłaszcza gdy go brakuje przed siedzibą firmy!!
Tu koleś został najechany przez auto a teraz wyobraźcie sobie jakbym zostawił auto na środku drogi tak żeby nie było przejazdu. W miejscu nie przeznaczonym do tego. I przyjeżdża koleś w BMW i wjeżdża w moje auto zamiast wezwać policję. Jak by się tam skończyła interwencja? Policja kazałaby odjechać mi a typa w BMW puściła wolno czy jednak byłaby naprawa mojego auta na koszt typa z BMW?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów