Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ... też nie takimi sposobami - robić zdjęcia, filmy i wysyłać do policji. Dać przejechać, ale zdjęcia wysłać gdzie trzeba, do lokalnej gazety, radnym itd.
ci co nagrywającego tak bronią... po chodniku się nie jeździ na trawniku nie parkuje, zgoda. Ale ten typ robi "show" na swój kanał wkurwiając kierowców i policjantów. Jak już musiał być rudym to mógł hurtowo tam zdjęcia porobić tak żeby rejestrację było widać i do sm wysłać kilkadziesiąt zgłoszeń. Ci co tam parkują nie szukają darmowego parkingu do centrum handlowego tylko pracują w okolicznych licznych biurowcach (kiedyś tam pracowałem, ale ode mnie tam rowerem jedzie się 20 minut). Pierwszy, drugi czy trzeci mandat po 500 zł za niszczenie zieleni skutecznie by wypłoszył korposzczurki z "parkingu"
Typie co ty pierdolisz? Jak pracuje w chujowym biurowcu, to niech sie zglasza do zarzadu z kazdym mandatem, ktory bedzie musial przyjac, albo niech im busa do roboty zorganizuja, albo niech popierdala rowerkiem. Co to w ogole za myslenie? Chodnik jest dla pieszych, a jak nie to nalezy sie mandat, proste.
Niezły tu zlot podporządkowanych robaków. Pewnie chcielibyście, żeby było jak w niektórych krajach gdzie sąsiad podpierdala sąsiada, a ten mu serdecznie dziękuje za to, że pomógł mu stać się lepszym człowiekiem.
Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
po pierwsze - to nie typ robi show, tylko idioci, którzy zapierdalają tym chodnikiem i parkują po trawnikach
po drugie - niech będzie ryżym smoluchem żydowskim, ma prawo robić co chce, od chodzenia po chodniku są PIESZY, a nie kurwa samochody.
pa.
a jezdnia jest do jeżdżenie, wypierdalaj na swój chodniczek i tam sobie po zeberce lataj
banda zawistnych cip
Zrobi wszystko dla wyświetleń.
Ryzykował połamanie nóg żeby mieć fajny filmik.
Frajer który uprzykrza ludziom życie bo sam go nie ma.
Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
To się stąd wyprowadź. Tu nie ma miejsca dla takich odpadów. Ty i reszta zniewieściałych niewolników niedługo w imię poprawności będziecie wypinać dupy pedałom, żeby nie wyjść na nietolerancyjnych.
a jezdnia jest do jeżdżenie, wypierdalaj na swój chodniczek i tam sobie po zeberce lataj
banda zawistnych cip
zero zawiści w tym, że kurestwo jest tępione. naturalna reakcja zdrowego umysłu, w przeciwieństwie do takich skurwiałych przykładów gówna w czaszce. Ssij z połykiem kierowcy by mu ulżyć, bo kurwa po chodniku mu nie dali przejechać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów