18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stolar900 2021-12-14, 16:20 1
Policja powinna dać mandat kierowcy i Panowie powinni się rozejść. Gościu z BMW pierdnieciem zapłaci mandacik, a nagrywający wróci do domu PKSem i będzie dalej użalał się nad swoim losem.
Zgłoś
pestka 2021-12-14, 16:28 5
chory zjeb , miał szczęście że nie trafił na mnie
Zgłoś
Huherko 2021-12-14, 16:40 1
Z jednej strony - tak trzeba walczyć z cwaniactwem kierowców, rowerzystów i pieszych, to, że ktoś ma ważne spotkanie i jeździ np: BMW to nie znaczy, że może robić co mu się podoba.

ale ... też nie takimi sposobami - robić zdjęcia, filmy i wysyłać do policji. Dać przejechać, ale zdjęcia wysłać gdzie trzeba, do lokalnej gazety, radnym itd.
Zgłoś
Elozawodnik 2021-12-14, 16:50 4
nowynick napisał/a:

ci co nagrywającego tak bronią... po chodniku się nie jeździ na trawniku nie parkuje, zgoda. Ale ten typ robi "show" na swój kanał wkurwiając kierowców i policjantów. Jak już musiał być rudym to mógł hurtowo tam zdjęcia porobić tak żeby rejestrację było widać i do sm wysłać kilkadziesiąt zgłoszeń. Ci co tam parkują nie szukają darmowego parkingu do centrum handlowego tylko pracują w okolicznych licznych biurowcach (kiedyś tam pracowałem, ale ode mnie tam rowerem jedzie się 20 minut). Pierwszy, drugi czy trzeci mandat po 500 zł za niszczenie zieleni skutecznie by wypłoszył korposzczurki z "parkingu"

Typie co ty pierdolisz? Jak pracuje w chujowym biurowcu, to niech sie zglasza do zarzadu z kazdym mandatem, ktory bedzie musial przyjac, albo niech im busa do roboty zorganizuja, albo niech popierdala rowerkiem. Co to w ogole za myslenie? Chodnik jest dla pieszych, a jak nie to nalezy sie mandat, proste.
Zgłoś
J................7 2021-12-14, 17:01 1
To ten gość

Zgłoś
~dżonyłojlker 2021-12-14, 17:15 5
Niezły tu zlot podporządkowanych robaków. Pewnie chcielibyście, żeby było jak w niektórych krajach gdzie sąsiad podpierdala sąsiada, a ten mu serdecznie dziękuje za to, że pomógł mu stać się lepszym człowiekiem.
Zgłoś
Ziomee22 2021-12-14, 17:33 3
Jebać frajera, trafi sie kiedyś na czerwonym świetle, wtedy noga sama się prostuje
Zgłoś
Elozawodnik 2021-12-14, 17:37 1
Farołrz napisał/a:

Niezły tu zlot podporządkowanych robaków. Pewnie chcielibyście, żeby było jak w niektórych krajach gdzie sąsiad podpierdala sąsiada, a ten mu serdecznie dziękuje za to, że pomógł mu stać się lepszym człowiekiem.

Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
Zgłoś
ququa 2021-12-14, 17:39 1
ZielonySzklanek napisał/a:

po pierwsze - to nie typ robi show, tylko idioci, którzy zapierdalają tym chodnikiem i parkują po trawnikach
po drugie - niech będzie ryżym smoluchem żydowskim, ma prawo robić co chce, od chodzenia po chodniku są PIESZY, a nie kurwa samochody.
pa.

a jezdnia jest do jeżdżenie, wypierdalaj na swój chodniczek i tam sobie po zeberce lataj

banda zawistnych cip
Zgłoś
Kwejdistic 2021-12-14, 17:48 7
Zjeb niczym nie różniący się od dzieci na tik toku.
Zrobi wszystko dla wyświetleń.
Ryzykował połamanie nóg żeby mieć fajny filmik.
Frajer który uprzykrza ludziom życie bo sam go nie ma.
Zgłoś
megabass111 2021-12-14, 17:55 6
Nie zdziwie się, jak ktos go napierdoli kiedyś. Jebany pierdolony pseudo społeczniak, zakompleksiony stulejarz.
Zgłoś
~dżonyłojlker 2021-12-14, 17:56 4
Elozawodnik napisał/a:

Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.

To się stąd wyprowadź. Tu nie ma miejsca dla takich odpadów. Ty i reszta zniewieściałych niewolników niedługo w imię poprawności będziecie wypinać dupy pedałom, żeby nie wyjść na nietolerancyjnych.
Zgłoś
ellsworth 2021-12-14, 18:09 2
PiSowska UBecja to umie tylko gonić staruszki po zamkniętych parkach, albo robić za ochroniarzy sanepidu robiących naloty ludziom, próbującym nie splajtować, przez bandytyzm tego rządu, a tam gdzie mają się wykazać ochroną prawa to nic nie robią!
Zgłoś
ZielonySzklanek 2021-12-14, 18:14
ququa napisał/a:

a jezdnia jest do jeżdżenie, wypierdalaj na swój chodniczek i tam sobie po zeberce lataj
banda zawistnych cip

zero zawiści w tym, że kurestwo jest tępione. naturalna reakcja zdrowego umysłu, w przeciwieństwie do takich skurwiałych przykładów gówna w czaszce. Ssij z połykiem kierowcy by mu ulżyć, bo kurwa po chodniku mu nie dali przejechać!
Zgłoś
ququa 2021-12-14, 18:14 5
Ciekawe czego ta pizda nie weźmie się za pieszych którzy wydeptali to ścieżkę i depczą ta piękna zieleń

kurwa dlaczego !!!!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem