📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Partyzantki byście kur*a uczyli !!!
takie coś ZSS Strzelec albo OSW "Strzelec" prowadzą. Warto bo z tego co słyszałem to najlepsza jednostka strzelecka jest z podkarpacia i tam są koksy ale takie pod GROM albo JWK podchodzące i ogólnie ogarniają temat.
w epoce satelitarnej inwigilacji i broni termolokacyjnej trudno byłoby przetrwać w partyzantce jaką znamy z II wś. zwłaszcza na terenach leśnych bez naturalnych schronisk takich jak skały czy jaskinie dające schronienie przed w/w.
Faszyści z bronią latają po lasach, jeszcze zastrzelą kogoś. Odebrać im broń i sztućce!
zajebista sprawa, walczyc ewentualnie zginąc za obiadki premiera i zlodziejstwo jego kurew. jak wiekszosc ludzi chce życ normalnie i wdupie mam czy flaga bedzie bialo czerwona czy zolto czerwono czarna
A przyjdzie rusek i będzie miał w dupie że ty masz w dupie i da Ci w dupe!
boże! Przecież to ostatnie ciule, tylko szopkę kręcą. Nie ma czym się jarać
a mi sie wydaje że to jakieś cielaki z tych asg i innych kup grających kozaków przed kamerkami a jak by doszlo co do czego to by srali w gacie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów