18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
siemien 2014-09-10, 11:52
Partyzantki byście kur*a uczyli !!!

Zabijcie wszystkich. Bóg rozpozna swoich
Zgłoś
jaspel94 2014-09-10, 11:59 5
takie coś ZSS Strzelec albo OSW "Strzelec" prowadzą. Warto bo z tego co słyszałem to najlepsza jednostka strzelecka jest z podkarpacia i tam są koksy ale takie pod GROM albo JWK podchodzące i ogólnie ogarniają temat.
Zgłoś
en-em 2014-09-10, 12:02 5
w epoce satelitarnej inwigilacji i broni termolokacyjnej trudno byłoby przetrwać w partyzantce jaką znamy z II wś. zwłaszcza na terenach leśnych bez naturalnych schronisk takich jak skały czy jaskinie dające schronienie przed w/w.
Zgłoś
zonk 2014-09-10, 12:21 1
W żołnierzyków się bawią ?
Zgłoś
Pater patriae 2014-09-10, 13:28 2
Faszyści z bronią latają po lasach, jeszcze zastrzelą kogoś. Odebrać im broń i sztućce!

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
s................y 2014-09-10, 13:32 1
Nie biegajcie po lesie z tymi pistolecikami na kulki, bo jeszcze jakiś myśliwy was ustrzeli z prawdziwej broni.
Zgłoś
eligurf 2014-09-10, 15:12
Jakieś kryptoczarnuchy, widzę.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
kpiciel 2014-09-10, 20:21 5
Zajebista sprawa!
Dzięki za wrzutę.
Pozdrawiam.
Zgłoś
beeveer 2014-09-10, 21:02 2
zajebista sprawa, walczyc ewentualnie zginąc za obiadki premiera i zlodziejstwo jego kurew. jak wiekszosc ludzi chce życ normalnie i wdupie mam czy flaga bedzie bialo czerwona czy zolto czerwono czarna
Zgłoś
Garbik28 2014-09-10, 21:07 5
A przyjdzie rusek i będzie miał w dupie że ty masz w dupie i da Ci w dupe!
Zgłoś
Mieron3 2014-09-10, 22:14 2
Szkoda tylko, że używają niemieckich mundurów. :/
Zgłoś
tytanowy88 2014-09-10, 22:17
boże! Przecież to ostatnie ciule, tylko szopkę kręcą. Nie ma czym się jarać
Zgłoś
mikEWrona 2014-09-10, 22:21 5
a mi sie wydaje że to jakieś cielaki z tych asg i innych kup grających kozaków przed kamerkami a jak by doszlo co do czego to by srali w gacie

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
FeldmarszałekDuda 2014-09-10, 22:38
Muzyka: Disturbed - Indestructible
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów