silnik chevy V8 podkręcony do 650KM, gdzie oni go kurwa zmieścili??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tyle w tym malucha, ile w rafalali normalnego człowieka
Ale mi nowość. My się jaraliśmy tymi maluchami ponad 10 lat temu jak jeszcze takie filmiki po torrentach i innych emulach się ciągało bo nie było youtube.
Zmieścili to z tyłu, wycina się ściane grodziową i jest pełno miejsca na taki silnik. Jedyny minus to duża temperatura w środku auta ze względu na silnik za plecami, hałas i dużo roboty z mocowaniem silnika wyprowadzeniem koletora i przeniesieniem napędu + dobór skrzyni i wielu innych pierdół
Wymaga pracy i pieniędzy, jednak znam o wiele bardziej "hardkorowe" projekty, aczkolwiek za malczana z V8 piwko leci
Wymaga pracy i pieniędzy, jednak znam o wiele bardziej "hardkorowe" projekty, aczkolwiek za malczana z V8 piwko leci
fakt robi, jednak różnicą jest również napęd. w tym maluchu V8 jest to RWD a golf ma 4x4 na haldexie o ile mówimy o tym samym, bo z tego co słyszałem jest parę mk1 z mocą około 1K koni. Polecam obejrzenie projektu chłopaków z okolic krakowa, którzy zrobili calibrę z dwoma silnikami zrobioną na ok 1300 koni
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
hoszo co ty pierdolisz ? spierdalaj swoją E34 po 20 niemcach jeździć pod remize.
Maluch (Czyt. 126p) i fiaty 126 są teraz wartę więcej niż ty i cały twój dom gimbusku.
Maluch (Czyt. 126p) i fiaty 126 są teraz wartę więcej niż ty i cały twój dom gimbusku.
repowski napisał/a:
silnik chevy V8 podkręcony do 650KM, gdzie oni go kurwa zmieścili??
no jak to gdzie, kierowca pewnie na nim siedzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów