📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu akurat podoba mi się to, że może być dwóch na jednego. Jak ktoś z Twojej drużyny da dupy to możesz dostać na dwa baty. Fajne fajne.
Fan's czy Fans?
Fan's czy Fans?
jest jakis filmik z zawodnikami PL?
dobra nie wazne znalazlem strone na fesie calkiem ciekawe rzeczy w 3 edycji arka przejebala z hamburgerami fajna są fotki druzyny z PL w kominiarkach i nie widac twarzy
dobra nie wazne znalazlem strone na fesie calkiem ciekawe rzeczy w 3 edycji arka przejebala z hamburgerami fajna są fotki druzyny z PL w kominiarkach i nie widac twarzy
Te fotki są pomieszane w kominiarkach jest własnie ruch chorzów a nie arka ,szczerze ciężko się połapać co jest z 2 a co z 3 edycji
161ZT650 napisał/a:
jest jakis filmik z zawodnikami PL?
Tu wjebali gałganom.
sadistic.pl/tfc-event-1-lph-poland-vs-korabely-ukraina-vt286385.htm3137945
1 edycje wygrał Lech Poznań
2 edycje wygrał Ruch Chorzów
w 3 edycji brała udział Arka Gdynia i odpadła w trzeciej walce -tzrba dodać że w 3 edycji po raz pierwszy brały udział profesjonalne teamy z klubów mma ze stanów i brazyli co mocno podniosło poziom ze względu na udział profesjonalnych zawodnikow po stronie hambuegerów i brazyliańców ,i tu mozna też zaznaczyć że pierwotna idea tych zawodów poszła sie jebać bo miały byc to kibicowskie walki itd
Występ arki gdynia też podkreśla że poważne eki[py z polski dały sobie luz z tym komercyjnym szoł (arka gdynia to w tej chwili 3 liga na scenie hooligans w pl)
2 edycje wygrał Ruch Chorzów
w 3 edycji brała udział Arka Gdynia i odpadła w trzeciej walce -tzrba dodać że w 3 edycji po raz pierwszy brały udział profesjonalne teamy z klubów mma ze stanów i brazyli co mocno podniosło poziom ze względu na udział profesjonalnych zawodnikow po stronie hambuegerów i brazyliańców ,i tu mozna też zaznaczyć że pierwotna idea tych zawodów poszła sie jebać bo miały byc to kibicowskie walki itd
Występ arki gdynia też podkreśla że poważne eki[py z polski dały sobie luz z tym komercyjnym szoł (arka gdynia to w tej chwili 3 liga na scenie hooligans w pl)
zip0 napisał/a:
Fan's czy Fans?
PSYCHO FANS
Jako ciekawostkę dopowiem, że Psycho Fani każdą walkę wygrali szybko i pewnie, a ponadto ustanowili nowy rekord turnieju "TFC", rozpierdalając szwedzką ekipę "Wisemen" w zaledwie 30 sekund
Co nie zmienia faktu, że każdy kibic Ruchu jest ciulem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów