📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kibole w końcu mądrzeją i potrafią zrobić coś ze swoimi umiejętnościami i siłą na arenie międzynarodowej, a przy tym zarobić zamiast okradać.
Jak mnie wkurwia ten mały, jebany telewizyjny kurwiszon w kręconych włosach... Angielski poziom 0, tępy wyraz ryja i ten chujowy głos... Psajko fans, Koroł, Poland... Umrzyj!!!
"Kordzoł" mnie rozpierdala. Już po pierwszej edycji, w której Psycho Fans brali udział, ktoś mógłby jej wytłumaczyć jak to się czyta.
Fajna zajawka, chłopaki się tłuką legalnie tam, zamiast tu na ulicach, opieka medyczna na miejscu, zero psów, kulturka. Przy okazji można wyjaśnić parę międzynarodowych zaszłości, a Polacy spuszczają wpierdol wszystkim po kolei. Bardzo fajnie się to ogląda.
Inna sprawa, że ci Szwedzi to jakiś żart, a ten "Ares" wygląda jak gruby Bieber.
Fajna zajawka, chłopaki się tłuką legalnie tam, zamiast tu na ulicach, opieka medyczna na miejscu, zero psów, kulturka. Przy okazji można wyjaśnić parę międzynarodowych zaszłości, a Polacy spuszczają wpierdol wszystkim po kolei. Bardzo fajnie się to ogląda.
Inna sprawa, że ci Szwedzi to jakiś żart, a ten "Ares" wygląda jak gruby Bieber.
Dobrze Szwedom, za potop!!
szwedzi wyglądają tak jakby robili tylko zestaw dyskotekowy, klata i bic.
Ladny wpierdol ale i tak jebac ruch !
Ten 'rodowity' Szwed o czekoladowym kolorze w 5.05 jaki zdezorientowany..
no kurwa przeciez to nie na kategoria wagowa, szwedzi mogli co najwyzej sie na szyjach powiesic i tyle
uho82 napisał/a:
Kibole w końcu mądrzeją i potrafią zrobić coś ze swoimi umiejętnościami i siłą na arenie międzynarodowej, a przy tym zarobić zamiast okradać.
mądrzeją ? chyba oszalałeś mam laske w chorzowie i non stop sie te debile napierdalają z gieksa jak nie w klubach, dyskotekach to na ulicy.
z tego co zauważyłem to Polacy prawie wszystkich tam dopierdalają lepsze to niż rozwalanie stadionów a adrenalinka też jest .
ThunderZ napisał/a:
mądrzeją ? chyba oszalałeś mam laske w chorzowie i non stop sie te debile napierdalają z gieksa jak nie w klubach, dyskotekach to na ulicy.
To idź im spuścić wpierdol, a jak nie potrafisz, to zamknij mordę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów