Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Areczos 2015-05-19, 9:39 9
Aż z ciekawości obejrzałem inne walki. Dobre w chooj
Zgłoś
uho82 2015-05-19, 9:45 4
Kibole w końcu mądrzeją i potrafią zrobić coś ze swoimi umiejętnościami i siłą na arenie międzynarodowej, a przy tym zarobić zamiast okradać.
Zgłoś
Toddler 2015-05-19, 10:30 1
Jak mnie wkurwia ten mały, jebany telewizyjny kurwiszon w kręconych włosach... Angielski poziom 0, tępy wyraz ryja i ten chujowy głos... Psajko fans, Koroł, Poland... Umrzyj!!!
Zgłoś
Sudecki 2015-05-19, 12:47 30
"Kordzoł" mnie rozpierdala. Już po pierwszej edycji, w której Psycho Fans brali udział, ktoś mógłby jej wytłumaczyć jak to się czyta.

Fajna zajawka, chłopaki się tłuką legalnie tam, zamiast tu na ulicach, opieka medyczna na miejscu, zero psów, kulturka. Przy okazji można wyjaśnić parę międzynarodowych zaszłości, a Polacy spuszczają wpierdol wszystkim po kolei. Bardzo fajnie się to ogląda.

Inna sprawa, że ci Szwedzi to jakiś żart, a ten "Ares" wygląda jak gruby Bieber.
Zgłoś
corrado1111 2015-05-19, 16:31 2
Dobrze Szwedom, za potop!!
Zgłoś
krzywyogurek 2015-05-19, 23:23 2
szwedzi wyglądają tak jakby robili tylko zestaw dyskotekowy, klata i bic.
Zgłoś
poetanapalmu 2015-05-20, 2:43 1
Ladny wpierdol ale i tak jebac ruch !
Zgłoś
knopflerfan 2015-05-20, 8:26 4
Ten 'rodowity' Szwed o czekoladowym kolorze w 5.05 jaki zdezorientowany..
Zgłoś
Wykalaczek 2015-05-20, 10:44
no kurwa przeciez to nie na kategoria wagowa, szwedzi mogli co najwyzej sie na szyjach powiesic i tyle
Zgłoś
ThunderZ 2015-05-20, 12:43 1
uho82 napisał/a:

Kibole w końcu mądrzeją i potrafią zrobić coś ze swoimi umiejętnościami i siłą na arenie międzynarodowej, a przy tym zarobić zamiast okradać.

mądrzeją ? chyba oszalałeś mam laske w chorzowie i non stop sie te debile napierdalają z gieksa jak nie w klubach, dyskotekach to na ulicy.
Zgłoś
grudawwk 2015-05-20, 12:47 1
z tego co zauważyłem to Polacy prawie wszystkich tam dopierdalają lepsze to niż rozwalanie stadionów a adrenalinka też jest .
Zgłoś
mega_lis 2015-05-20, 12:51 2
Nowy sport narodowy?
Zgłoś
patr 2015-05-20, 12:54 1
Powinni tak zrobić z tymi chamami z wiejskiej. Pozdrawiam
Zgłoś
KoniecZartow 2015-05-20, 12:59 6
ThunderZ napisał/a:

mądrzeją ? chyba oszalałeś mam laske w chorzowie i non stop sie te debile napierdalają z gieksa jak nie w klubach, dyskotekach to na ulicy.

To idź im spuścić wpierdol, a jak nie potrafisz, to zamknij mordę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem