Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
Proszę wybaczyć słabą jakość dźwiękową, ale kamerzysta doznał orgazmu.
Siedzą, piją w akademiku. A gdzie są kurwa dziewczyny?!
Wyglądają jak pierwszoroczne pizdy co chciały poszpanować bibą w akademiku. Jaj nie mają i robią takie gówna, aż wstyd być studentem bo oni zachowują się bardziej jak gimbusy niż studenci.
Trzymali się za ręce jak by mieli walca tańczyć
A tak w ogóle to pizdeczki jakieś
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
A tak w ogóle to pizdeczki jakieś
-aaaa!!!
-zamknij mordę! zamknij mordę jebany (śremie?)
-aaaa!!!
-zamknij mordę! zamknij mordę jebany (śremie?)
Jebane burżuje, dwie mikrofalówki mają...
Moje drogie sadistickowe małe kutaski. Pizdeczki to załatwiają sprawy bójkami bo im w główkach żyłki pękają od braku argumentów i/lub od myślenia podczas dyskusji. Niektórzy bijąc się, chcą w ten sposób nadrobić posiadanie małego peniska, ci którzy do tego mają też małe jąderka spinają się w internecie.
Carol napisał/a:
Moje drogie sadistickowe małe kutaski. Pizdeczki to załatwiają sprawy bójkami bo im w główkach żyłki pękają od braku argumentów i/lub od myślenia podczas dyskusji. Niektórzy bijąc się, chcą w ten sposób nadrobić posiadanie małego peniska, ci którzy do tego mają też małe jąderka spinają się w internecie.
Masz chuja?
Siemek napisał/a:
Masz chuja?
Po znaczku koło nicka widać że nie ma. Jest różowy żeby było łatwiej. Ale ogólnie faceci są mądrzy bo dadzą sobie w pysk i po sprawie a nie jakies sranie po kątach i zemsty jak to dziewczyny lubią często robić sobie na wzajem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów