Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
:DDD
specjalnie założyłem konto, żeby postawić piwo
specjalnie założyłem konto, żeby postawić piwo
Nie cierpię kolesi, którzy walą "z główki". To wg mnie największe cipy. Gorsi od kolesi, którzy kopią na glebie. Solówkę/lekkie nieporozumienie załatwia się pięściami. Tylko pięściami, żadnego kopania, walenia po jajkach, partyzanckich z główki, kurwa jak faceci, a nie cipki niedające rady, chcące "wygrać" i się pokazać za wszelką cenę.
Lynx188 napisał/a:
ten śmiech autora w tle bezcenny ;D
To raczej reszta jest tłem do tego śmiechu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów