Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się bawią na urodzinach w jednym z polskich akademików
jak mu pierwszy jebnął i drugi raz poprawił takim mini ciosem to nie powienien jak pizda wdawać się dyskusje " uderzyłeś mnie pierwszy" tylko od razu wstać i napierdalać ale widać po wyprowadzaniu ciosu przez elvisa (chyba ma moc Jedi) że to mogła być jego pierwsza walka w życiu
B. Hicks
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
0:57 - ten w niebieskiej koszulce chciał uderzyć w śliniaka z kolegą..... co za czasy")
kujwa ale magistry
*sypki drift po blacie*
"Uderzyłeś mnie pierwszy" tutaj brzmi prawie jak "Powiem mamie ,że mi zabrałeś łopatke!"
Daje piwo tylko za śmiech gościa w tle....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Są ludzie i są pizdy co łąpią jakiegoś kurwa agresora po najebaniu się. Zwykle są to tzw 'szczury' co chcą chuj co i chuj wie komu udowodnić.
"Uderzyłeś mnie pierwszy" tutaj brzmi prawie jak "Powiem mamie ,że mi zabrałeś łopatke!"
Daje piwo tylko za śmiech gościa w tle....
0:32 wystarczył celny prawy prosty i przeciwnik lezy
Tak BTW, temu w koszuli sam bym wyjebał bo jakis narwany, potem sie darł jak pojeb.
Tak BTW, temu w koszuli sam bym wyjebał bo jakis narwany, potem sie darł jak pojeb.
Pan co się tak śmiał też niezła pizda, jak kolega zaczął się sapać to wyłączył kamerę. Ale nie ma co - śmiech najlepszy.
to jest kurwa kankan a nie solówka. łapią się za ręce jak by byli na obozie katolickim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów