📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nie dość, że stary wyjebał dziurę w ogrodzie na meter w dół i osiem w szerz bo przewidział, że córeczka głupiutka i mogła by wyskoczyć z trampoliny i coś sobie zrobić to ta i tak zajebała akrobacje roku i złożyła sie jak czerwony scyzoryk z krzyżykiem. Ja jebie
nic jej nie jest, mysle ze wiekszosc kobiet potrafi sie tak rozciagnac
satanis_my_fuckingcrush napisał/a:
nic jej nie jest, mysle ze wiekszosc kobiet potrafi sie tak rozciagnac
Większość kobiet nie potrafi ciągnąć.
Sama sobie może minetę napierdalać.
Moja żona kiedyś tak się złożyła na trampolinie. Kilka miesięcy wizyt o kręgarza i zalecenia aby unikać takich zabaw do końca życia.
A myślałem, że to tylko mój ziomeczek jest taką niedojebaną pizdą - jak skakał z córeczką na trampolinie to wbił nogę w ten prześwit między sprężyną, płótnem a ramą, że rozorał sobie nogę i obsikał posoką pół ogrodu, córka zemdlała, żona przyleciała zobaczyć czemu się drze i też zemdlała a on (nie, nie - nie zemdlał, nie jest AŻ TAKĄ pizdą) zadzwonił resztką sił na pogotowie które jak przyjechało to myśleli, że to jakaś scena kryminalna bo wszędzie krew... Koleś wyszedł ze szpitala i kupił inną, znacznie droższą trampolinę z zabezpieczeniem przed takimi akcjami (dodatkowa warstwa płótna między ramą a sprężynami) i podczas testowania trampoliny wyjebał sobie sam kolanem we własny łeb tak niefortunnie, że zemdlał i znowu karetka miała co robić bo obawiali się wstrząśnienia mózgu. Od teraz ma zakaz wchodzenia na trampolinę. A córeczka co najlepsze nigdy nic sobie nie zrobiła
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów