Myślałeś żeby znaleźć na tej stronie jakiegoś pedała i z nim odejść w kierunku zachodzącego słońca? Tu nie będziesz miał większych problemów przy poszukiwaniu.
bo na razie to ci odbytem siadają na ustach, oczy jajami zasłaniają i członkiem biją po głowie..
Skad wiesz ze z tatą się tak bawię?
jak bedziesz tak jak do tej pory ciągle na sadolu siedział i walił konia pisząc takie komentarze to sie na pewno nic takiego nigdy nie stanie, porozmawiaj z ojcem niech da ci kopa w dupe i wygoni z piwnicy do ludzi to moze poznać jakąś niewiaste kiedys
Na harda jeszcze to dajcie, niech te wakacje już się kończą.
uwielbiam ból dupy sadoli o to ze wrzutki są za mało brutalne, za mało dopaminki co? i bardzo kurwa dobrze, moze wasze mózgi choć troche znormalnieją
dobry sadol to martwy sadoljak bedziesz tak jak do tej pory ciągle na sadolu siedział i walił konia pisząc takie komentarze to sie na pewno nic takiego nigdy nie stanie, porozmawiaj z ojcem niech da ci kopa w dupe i wygoni z piwnicy do ludzi to moze poznać jakąś niewiaste kiedys
uwielbiam ból dupy sadoli o to ze wrzutki są za mało brutalne, za mało dopaminki co? i bardzo kurwa dobrze, moze wasze mózgi choć troche znormalnieją
Może i nasze mózgi znormalnieją, ale twój już nie ma żadnych szans.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów