Nie udało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nie udało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po cholerę ona to kradnie? Nie stać ją na kwiatka, czy tnie i sprzedaje, nie wiem kurwa, łodygi na czarno z profilem? No bo skoro już się porywa na taką akcję to musi mieć jakiś profit wart czekania, czajenia się, planowania i ewentualnych konsekwencji. Nie lepiej już pożytecznie dać dupy, 10 by sobie takich chwastów kupiła.
Up, wiesz, jak to mówią... nie mierz wszystkich swoją miarą.
~dobra.wróżka napisał/a:
Up, wiesz, jak to mówią... nie mierz wszystkich swoją miarą.
Analogicznie, złodziej broni kurwy? Widzę, że dylematy moralne masz za sobą.
KoniecZartow napisał/a:
Analogicznie, złodziej broni kurwy? Widzę, że dylematy moralne masz za sobą.
Też coś za Tobą widzę i niestety nie są to dylematy.
Miała być karma no i była...
Aargaroth napisał/a:
Po cholerę ona to kradnie? Nie stać ją na kwiatka, czy tnie i sprzedaje, nie wiem kurwa, łodygi na czarno z profilem? No bo skoro już się porywa na taką akcję to musi mieć jakiś profit wart czekania, czajenia się, planowania i ewentualnych konsekwencji. Nie lepiej już pożytecznie dać dupy, 10 by sobie takich chwastów kupiła.
Śmiejesz się ale kiedyś mieliśmy przed domem wielką betonową donicę. Mama albo babcia zawsze tam sadziły bratki. Od czasu do czasu jakiś ginął ale wtedy tylko dosadzały nowe.
Na ślub siostry posadziły jakieś takie lepsze kwiatki (nie pamiętam jakie). Były posadzone dzień przed ślubem pod wieczór a w dniu ślubu rano już była goła ziemia.
Także takie robactwo jest niestety wszędzie.
a u nas to mało takich szmaciarzy ? do tego jeszcze jebane hieny z cmentarzy kradną
gorzow.tvp.pl/43437072/ukradla-kwiaty-z-miejskiego-klombu-urzednicy-ch...
gorzow.tvp.pl/43437072/ukradla-kwiaty-z-miejskiego-klombu-urzednicy-ch...
Za natychmiastowa karme piwo
Kurwa to nie ja
Ludziska, jak nazywa się ten kawałek w tle? Pół Internetu przeszukałem i nie znalazłem. Wersja w tym filmiku jest trochę inna od tej, która zwykle jest podkładana, ale jak ktoś zna, to będzie wiedział o co chodzi
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
Ludziska, jak nazywa się ten kawałek w tle? Pół Internetu przeszukałem i nie znalazłem. Wersja w tym filmiku jest trochę inna od tej, która zwykle jest podkładana, ale jak ktoś zna, to będzie wiedział o co chodzi
Karma to suka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów