📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MisDetonator napisał/a:
Akcja z południa dzisiaj, świeżutka. Jeden headshot prosto w łeb i po temacie
Dobrze, że napisałeś to nie trzeba czekać aż się film załaduje
Prosze zwrocic uwage na to jaka ogarnieta jest ta kobieta. Facet jej przsytawial bron do glowy, policjant strzelil tuz obok, rozsmarowal typa na scianie, a ta w panice wbiegajac na jezdnie spojrzala w lewo, potem w prawo i dopiero kontynowala panike Zeby wszyscy piesi tak ogarniali to niebylo by zadnych wypadkow z ich udzialem!
Dobrze, że bandziorka odcięło na tyle szybko, że palec sam nie pociągnął za spust.
tranzystor napisał/a:
Dobrze, że napisałeś to nie trzeba czekać aż się film załaduje
Tranzystor wiesz że tak samo kończą twoi czerwoni bracia na Ukrainie?
Szary_Jeleń napisał/a:
Dobrze, że bandziorka odcięło na tyle szybko, że palec sam nie pociągnął za spust.
Strzał w pień mózgu (czyli w usta) powoduje natychmiastowe zwiotczenie całego organizmu.
Ja myślalem ze wpadnie pod ciezarowke gdy uciekala...
Najlepsza reklama oleju silnikowego jaką widziałem. Użyjesz innego to tłoki tak robią jak głowa głównego bohatera. Kamerzysta powinien dostać od Valvoline porządną kasę.
Siriuz napisał/a:
Prosze zwrocic uwage na to jaka ogarnieta jest ta kobieta. Facet jej przsytawial bron do glowy, policjant strzelil tuz obok, rozsmarowal typa na scianie, a ta w panice wbiegajac na jezdnie spojrzala w lewo, potem w prawo i dopiero kontynowala panike Zeby wszyscy piesi tak ogarniali to niebylo by zadnych wypadkow z ich udzialem!
Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz była zakładnikiem xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów