📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Podniecające jak przemówienia płemieła ;D
-Nicolas Gomez Davilla
yava1111 a zebyś kiedyś wpadł pod auto i sparaliżowało cie, to moze w tedy sie ogarniesz
Paraliżuje mnie oglądając filmiki tu rodem kwejka demotywatorów i innego populistycznego gówna, mam ochotę się wzruszyć nad obciętymi połamanymi itp to ide gdzie indziej
na pewno jak mnie sparaliżuje nie będę na tyle utalentowany by robić ikony ale chuj malowanie ikon ma do sadisticka no chyba ze robi to fiutem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów