zobaczyli Wenecję, mogą umierać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaszAyahuaskę napisał/a:
Abraxus, szczytem dojenia turystów jest to, że za pizzę cena podana jest za 100g kurwa... Niby pisze na końcu Menu, że za sto gram... KURWA, 8 euro za sto gram margarity... Na całe szczęście, jeszcze ze 20-30 lat i zaleje to w pizdu...
W Rzymie mnie tak makaron wypierdolił.
Za pizzę tak chujową, że żal to psu dać i jakieś tam przekąski, soki zapłaciłem 150 euro. A wyszynk tak brud, że u nas najpodlejsze sracze na stacjach przy autostradach są lepsze.
Włochy są super. Natomiast makaronów nie trawię.
Ech, Wenecja... Piękny kraj, wspaniali ludzie i niezapomniane widoki. Nie to co tu - świnie, kury, popegieeroskie traktory i chlew na podwórkach. Komuno wróć!
byłem w zeszłym roku w Rzymie i w restauracji za zajebistą pizzę na dwie osoby ze szklanką wina i szklanką wody zapłaciliśmy 14 euro
arabskie jadłodajnie jeszcze tańsze i nie mówię o kebabach popularnych tylko o restauracjach
syf jest bo pełno imigrantów ale nie martwcie się, pisiorki na potęgę zaczynają ich sprowadzać do nas
arabskie jadłodajnie jeszcze tańsze i nie mówię o kebabach popularnych tylko o restauracjach
syf jest bo pełno imigrantów ale nie martwcie się, pisiorki na potęgę zaczynają ich sprowadzać do nas
Abraxus napisał/a:
@up Zgadzam się. Wenecja to jest prze syf. Smród, brud, wszędzie naganiacze, którzy próbują cię wydoić z kasy, oszukiwanie w restauracjach, nie ma gdzie usiąść, nie ma się gdzie wysrać.
Dramat kurła.
Widzę że opisałeś Kraków
pierdolicie koledzy powyżej, bo mimo że jedzie szambem i ceny kyrwa wysokie jak na titanicu,
niemniej warto zobaczyć, zanim zatonie / jak mówią za trzydzieści lat /
niemniej warto zobaczyć, zanim zatonie / jak mówią za trzydzieści lat /
Jeżeli jesteś Janusze i szukasz maskotek z Wenecją za jedno euro to nawet nie myśl o Wenecji. Zajebiste miasto mnóstwo ciekawych rzeczy. Szok i niedowierzanie że w turystycznym mieście jest tylu naciągaczy i że drogo. Jeżeli nie radzisz sobie samodzielnie w życiu to w żadnym razie się tam nie wybieraj. Nie będę się tu rozpisywał, ciekawy jest sposób parkowania samochodów miałem lekkie obawy zostawiając kluczyki w samochodzie. Jeżeli potrafisz dostrzec piękno architektury czy poznać trochę historii polecam, jeżeli szukasz harnasia w promocji i taniego hamburgera nie znajdziesz tam niczego ciekawego. Co kto lubi.
Hahaha ja mam odwrotnie, ja na wakacje to do Polandii uderzam , nigdy mnie nie ciągnęło do skwaru, tropikalnych plaż, i czarnoskurych złodzieji. Wolę u nas rozpierdolić mamonę
Teraz ludzie jeżdżą na wakacje, żeby mieć fajne fotki na insta czy inne społecznościowe gówno, w którym prowadzą swoje urojone żywoty, zamiast żeby miło spędzić czas i doświadczyć czegoś nowego i ciekawego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów