Z.U.S
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
co za pazerny typ czy chłop wie ile sie czeka na wózek z NFZ
psyhepl napisał/a:
chciał się utopić razem z wózkiem?
Nie, ktoś dziadkowi wmówił, że to amfibia.
Wygląda na samobója. Chyba nikt z niepełnosprawnością nie pchałby się w takie miejsce?
No i zdrowy, może iść do pracy według komisji.
Ale pierdolicie, po prostu para staruszków chciała się nauczyc pływać na starość
Przypuszczam, że jakiś Alzheimer i babka sama nie wiedziała gdzie jest i co robi. Jak nikt nie pomógł, to raczej topielec...
ZUS to raczej jest zadowolony, jak pierdolnie w kalendarz emeryt tuż po pierwszym przelewie....
pazuzu napisał/a:
Ale pierdolicie, po prostu para staruszków chciała się nauczyc pływać na starość
Jaka para?...
Albo przez PPK
Ale mam kurwa niedosyt. Czy jednak zmienił zdanie i chciał ją uratować czy tylko odzyskać wózek żeby opchnąć na olx. Czy udało mu się wydostać na brzeg, czy długo się męczył zanim się utopił? Jak nigdy niekończąca się reklama na Polsacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów