Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądacie harda a miękną wam serca przy takim filmie xDD
No fajnie fajnie, łobuz kocha najmocniej przecież, ale pokaż cycki
jebany ma fantazje ciekawe co z nią w łóżku wyprawia
Umów się, może i Ciebie wychędoży.
To jest sadol, czy jakieś spedalone kółko wzajemnej adoracji??? Wypad z tym, po ryju nie dostał, co to robi na sadieticu??
Pewnie wolałbyś stu czarnych i dwustu siedemdziesięciu trzech ałtajskich pedałów wsadzających sobie obsrane kutasy do ryja, wycinających sobie skórę do mięsa i srających na rany?
Oglądacie harda a miękną wam serca przy takim filmie xDD
Nie każdy jest zafajdanym skurwysynem, niektórzy mają też głębię.
jak na sadola to dziwna publikacja.
Niby tak, ale cytując klasyka "A surprise to be sure, but a welcome one".
Pewnie wolałbyś stu czarnych i dwustu siedemdziesięciu trzech ałtajskich pedałów wsadzających sobie obsrane kutasy do ryja, wycinających sobie skórę do mięsa i srających na rany?/quote]
Fajne masz zainteresowania kolego, już wiemy dla kogo te pedalskie filmy z harda.
chłopu się pojebały światy, myśli że to bajka, a bajka już była, teraz będzie horror, do tego jej ryj taki yyyyy pozostawia trochę do życzenia
Twoja sucz pewnie to taka 11 w skali 1-10.
Bez kitu. O ile rozumiałbym jakiegoś młokosa pierdolącego o urodzie to ty niby masz 40 lat a pierdolisz jak gimbus.
Pewnie twoja matka to też taka solidna 12tka w skali 1-10 a stary to przyzwoite 69.
Kurwa mać ale wy pierdolicie o urodzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów