Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twoja sucz pewnie to taka 11 w skali 1-10.
Bez kitu. O ile rozumiałbym jakiegoś młokosa pierdolącego o urodzie to ty niby masz 40 lat a pierdolisz jak gimbus.
Pewnie twoja matka to też taka solidna 12tka w skali 1-10 a stary to przyzwoite 69.
Kurwa mać ale wy pierdolicie o urodzie.
Taki z ciebie stary wyga a nieskumałeś ze Drapuli chodziło nie o urode a o wyraz mordy srającego kota na pustyni tej laski?
A każdy dorosły facet wie co taki skrzywiony ryj znaczy u kobiety.
Taki z ciebie stary wyga a nieskumałeś ze Drapuli chodziło nie o urode a o wyraz mordy srającego kota na pustyni tej laski?
A każdy dorosły facet wie co taki skrzywiony ryj znaczy u kobiety.
A co znaczy? możesz wyjaśnić? bo ja nie jestem dojrzałym człowiekiem mimo wieku.
A powiedz mi tak, jak kobieta patrzy na mnie z uśmiechem i zagryza górnymi zębami dolną wargę to co to znaczy?
o kuźwa, nawet nie spojrzałem, ale masz rację,
kurwa sadole, nie mające nawet 25 lat, o żesz kurwa.............
Twoja sucz pewnie to taka 11 w skali 1-10.
Bez kitu. O ile rozumiałbym jakiegoś młokosa pierdolącego o urodzie to ty niby masz 40 lat a pierdolisz jak gimbus.
Pewnie twoja matka to też taka solidna 12tka w skali 1-10 a stary to przyzwoite 69.
Kurwa mać ale wy pierdolicie o urodzie.
Chłopaczku za samą wzmianke o matce czy o ojcu już Cię nie powinno tu być. Pieprzysz Coś do gościa o wieku a sam masz teksty nie mające skali pod względem wieku.
No i o to w życiu chodzi! żeby mieć jaja i trochę fantazji. Niech będzie ciekawie. Niech się dzieje. Kuźwa 3 moich kumpli oświadczyło się w ciągu roku w ten sam j***ny sposób. Nad morzem na plaży. Trzy razy słyszałem te samą historię.
Jego wersja: Było cudownie, romantycznie!
Jej wersja: Daj spokój wszystko spalił. Jąkał się i cały dygotał myślałam, że zemdleje.
Strasznie mnie wk***ia jak ludzie obmyślają każdy gest słowo, czyn bo się boją co ludzie powiedzą.
A czy on dokladnie nie zrobił tego co Cię tak straszne wkurwia...przecież wlaśnie wszystko wymyślił i przygotował..
No i o to w życiu chodzi! żeby mieć jaja i trochę fantazji. Niech będzie ciekawie. Niech się dzieje. Kuźwa 3 moich kumpli oświadczyło się w ciągu roku w ten sam jebany sposób. Nad morzem na plaży. Trzy razy słyszałem te samą historię.
Jego wersja: Było cudownie, romantycznie!
Jej wersja: Daj spokój wszystko spalił. Jąkał się i cały dygotał myślałam, że zemdleje.
Strasznie mnie wkurwia jak ludzie obmyślają każdy gest słowo, czyn bo się boją co ludzie powiedzą.
Kurwa, 3 miesiące woziłem pierścionek ze sobą, wyczekującej tej odpowiedniej chwili. Wcześniej oczywiście przygotowania były, miałem się oświadczyć na wyjeździe, ale przyjebała się już nie pamiętam o co i atmosfera poszła się jebać, potem była romantyczna kolacja i też uj wyszedł. Uznałem, że będzie okazja to się oświadczę i chuj do kieszeni włożyłem. Siedzimy kiedyś w aucie, szukam fajek i trafiam na pierścionek zaręczynowy i myślę sobie a co tam lepszej okazji nie będzie. Fajny seksik ostatnie kilka dni i bez kłótni - kurwa lepszej okazji nie będzie. Romantyzm? Nie sądzę! Zaskoczenie na pewno.
Co do fantazyjnych oświadczyn - róbta co chceta. Kumpel kiedyś oświadczył się za pomocą kapselka z tymbarka i co? 15 lat szczęśliwie po ślubie... No ale trzeba trafić na fajną babeczkę a nie pojebaną księżniczkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów