Ze względu na dość wiele aspektów wizualnych przedstawionych na filmiku postanowiłem się powstrzymać od jakiegokolwiek komentarza na temat tego co widzimy na filmie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT napisał/a:
Jakby ktoś nie wiedział, mamy kogoś, kto Nas dumnie reprezentuje...
16 letnia .... Czyli jeszcze siedzi na niej prokurator.... Ale nie za długo
grauper napisał/a:
16 letnia .... Czyli jeszcze siedzi na niej prokurator.... Ale nie za długo
Nikt na niej nie siedzi, skończone 15 i można ruchać (oczywiście zgodnie z prawem, bo można i wcześniej)
patitati napisał/a:
Nikt na niej nie siedzi, skończone 15 i można ruchać (oczywiście zgodnie z prawem, bo można i wcześniej)
teraz to ma juz prawie 20! nic tylko brac. a i wyglada calkiem calkiem..
utucz sie tak, ze nawet wiatr wiejacy xxxkm/h nie moze cie uniesc i miej pretensje do innych o to....
URAGE napisał/a:
Raczej po prostu kogoś stać na tę zabawę. Sam bym chętnie reprezentował kraj, ale nie stać mnie na pięciominutowe treningi po 200zł.
Byłem i widze tanio znalazles jak 5 minut za 200 . Ja miałem na mikolajki 3 minuty po 140 w promocji. Przy okazji pytalem sie (poniewż calkiem dobrze mi szlo lapanie stabilnosci i kontrola) ile trzeba czasu, zeby tak smigac jak oni w tym centrum... Wyjebal mi, ze kilkanascie godzin także jeśli ktos ma sporo kasy na przejebanie jak najbardziej... Potrzeba tylko, bogatych rodziców albo być właścicielem lub tam pracować.. Samemu może byc dość ciężko finansowo liczac nawet według URAGE 2400zł/h hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów