📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Yolanda napisał/a:
Co on taki żółty? Curry go wysmarowali?
nie wiem czy wiesz ale to nie na to mialas zwrocic uwage w tym filmie
narkolepsja, na 100%
Zaraz go postawią do pionu i nic mu nie będzie
unpleasant napisał/a:
wyślij hindusowi fakturę za diagnozę.
nie robię tego dla pieniędzy, świat potrzebuje bohaterów.
Poddaję się. O chuj tu chodzi?
jebacruskiescierwo napisał/a:
Poddaję się. O chuj tu chodzi?
jeśli podtytuł "święto śmierdzącej stopy" nie naprowadza Cię na rozwiązanie tej zagadki, to podpowiem.
gość nawdychał się oparów ze stópek mytych w Gangesie że aż wziął i umarł z tej rozkoszy, wyrżnąwszy ryjem prosto w miski
Znam kilku marynarzy, w życiu by nie weszli do tej wody... Tam się tylko wyrzuca kiepy, wylewa pomyje i resztki paliwa. Podła kałuża, nic więcej...
Znam kilku marynarzy, w życiu by nie weszli do tej wody... Tam się tylko wyrzuca kiepy, wylewa pomyje i resztki paliwa. Podła kałuża, nic więcej...
Megatrans666 napisał/a:
nie robię tego dla pieniędzy, świat potrzebuje bohaterów.
doktorze Judymie, załóż pelerynę !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów