18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Finał walki psów
SSatan • 2021-08-07, 0:39
Shitbulle z tym skurwiałym uśmiechem nawet umierają

Źródło : 4chan "pitbulls" thread
Zgłoś
35i 2021-08-07, 9:57 2
bercisko napisał/a:

Chuja działa bo jak go dusisz za szyje to zaczyna oddychać dupą

To dlatego należy włożyć palec w dupę, a myślałem, że żeby rozdziawił pysk ze zdziwienia.
Zgłoś
S................z 2021-08-07, 10:03 1
Rick83 napisał/a:

Widać że większość komentujących nie wie że te ku..wy dostają szczękościsku. Możesz go nokautować i dusić a gdy padnie to dzwoń po straż pożarną żeby mu ryj nożycami hydraulicznymi otwarli. Łom to se możesz wtedy do dupy wsadzić.

To prawda kiedyś widziałem takiego skurwiela jak wisiał uczepiony ryjem do gałęzi i nikt go nie mógł z niej odczepić
Swoją drogą czy da się mu gdzieś wsadzić nóż (poza dupą) żeby przeciąć mięśnie szczęki i się uwolnić?
Zgłoś
wolkerthc 2021-08-07, 11:10 2
pitbule fajne piesełki
Zgłoś
Kaka89 2021-08-07, 11:18
Borys napisał/a:

Tylu ludzi, a koles chce mu patyk w ryja wetkac. Zbutowac po nerach i skakac po grzbiecie od razu mu pusci morda

Pomysł na dobry, tylko wykonanie do dupy. Tak się właśnie odciąga pita od ofiary. Podrzucam link do prezentacji jak to powinno być zrobione
Zgłoś
djpyza 2021-08-07, 11:52 3
wolkerthc napisał/a:

pitbule fajne piesełki

jebane gówno a nie pieski do utylizacji ani fajne ani ładne i do tego pojebane ....
Zgłoś
hyal 2021-08-07, 12:25 7
ludzie z tego forum chuja wiedza o pitbulterierach, amstaffach i innych rasach, mam wrazenie, ze siedza tu same piwniczane pizdy, ktore sie boja wszystkiego co grozne, ale jednoczesnie uwielbiaja patrzec, jak komus sie krzywda dzieje itd (wiem, ze od patrzenia na takie rzeczy jest ta strona, ale chodzi mi o samych uzytkownikow, ktorzy jada tu po pitbullach, motocyklistach itd), sam mam pitbulla i rottweilera, i takie rasy we krwi maja juz walke czy agresje WOBEC wrogow, ludzi/istot, ktorych czuja zagrozenie etc etc ale te i podobne rasy wychowywane przez normalnych ludzi, a nie pojebow, ktore je mecza od malego, nie zapewniajac opieki i dyscypliny czy pojebow, ktorzy szczuja nimi normalne, slabsze psy, tak jak na niedawnym filmie stad, mi owczarek niemiecki kilka lat temu zagryzl malego shih tzu i patrzac tym pryzmatem, to kazda rasa psa zle wychowywana jest grozna dla slabszych ras, wiec ten najazd na te psy jest w ogole nie na miejscu, bo niestety takie psy czesto kupuja ludzie pierdolnieci na umysle z sadystycznymi zapedami i sie konczy jak konczy, ja osobiscie juz 4 lata mam pitbulla, 3 rottweilera i wiejskie burki czy jakies yorki, male miniaturki itd wiecej szczekaja i bardziej sie rwa do atakowania czegokolwiek i kogokolwiek od moich psow
Zgłoś
MsVapore 2021-08-07, 13:04 1
Sundown napisał/a:

Temat rzeka, mój ulubiony BENCHMADE 551.
EDC w cenie dla każdego Ontario RAT 1.
+ Spyderco Triangle na wieki wieków ostrze niech trwa .

Szczurek legenda. Zawsze noszę go przy sobie.

Zgłoś
Zujka 2021-08-07, 13:04 9
Jak mozna być tak niedouczoną ludzką kurwą.
bierzesz psa, który jest maszyna do zabijania
Jesteś tępym chujem więc pies również i zagryza inne zwierzęta. I co tępy chuj w takiej sytuacji robi? Nic - jest kurwa bezradny bo nawet nie nauczył się radzić z własnym "psem", który nie od dziś wiadomo, że ma renomę pojebanego zabójcy.
obstawiam że właścicielem jest albo murzyn albo jakieś niedojebane lewackie gówno.... No bo jak można być tak nieodpowiedzialna kurwą? Tego psa wystarczy przydusić, to jest jedyna rzecz która zmusza go do zwolnienia uścisku bo odcina mu dopływ tlenu i swinsko mdleje - najlepiej wtedy dalej go przyduszać aby zabić bo to i tak się nadaje tylko do utylizacji.

"Jeśli plan nie działa, zmień plan, ale nigdy cel" - M. Trynkiewicz
Zgłoś
uFo125 2021-08-07, 13:06 11
hyal napisał/a:

ludzie z tego forum chuja wiedza o pitbulterierach, amstaffach i innych rasach, mam wrazenie, ze siedza tu same piwniczane pizdy, ktore sie boja wszystkiego co grozne, ale jednoczesnie uwielbiaja patrzec, jak komus sie krzywda dzieje itd (wiem, ze od patrzenia na takie rzeczy jest ta strona, ale chodzi mi o samych uzytkownikow, ktorzy jada tu po pitbullach, motocyklistach itd), sam mam pitbulla i rottweilera, i takie rasy we krwi maja juz walke czy agresje WOBEC wrogow, ludzi/istot, ktorych czuja zagrozenie etc etc ale te i podobne rasy wychowywane przez normalnych ludzi, a nie pojebow, ktore je mecza od malego, nie zapewniajac opieki i dyscypliny czy pojebow, ktorzy szczuja nimi normalne, slabsze psy, tak jak na niedawnym filmie stad, mi owczarek niemiecki kilka lat temu zagryzl malego shih tzu i patrzac tym pryzmatem, to kazda rasa psa zle wychowywana jest grozna dla slabszych ras, wiec ten najazd na te psy jest w ogole nie na miejscu, bo niestety takie psy czesto kupuja ludzie pierdolnieci na umysle z sadystycznymi zapedami i sie konczy jak konczy, ja osobiscie juz 4 lata mam pitbulla, 3 rottweilera i wiejskie burki czy jakies yorki, male miniaturki itd wiecej szczekaja i bardziej sie rwa do atakowania czegokolwiek i kogokolwiek od moich psow

psy do utylizacji z właścicielem skończ pierodlic o wychowywaniu psa. W normalnych rodzinach rodzą się psychopaci a te zdechłe kundle są zaprogramowane do tego typu akcji która widzimy na filmie jebany instynkt samozachowawczy jakoś kurwa nie widziałem potulnego aligatora na smyczy.
Zgłoś
Zujka 2021-08-07, 13:11 4
hyal napisał/a:

Ja jestem psim behawiorystą, pracuje z bullami dosyć często i rzadko kto jest odpowiednią osobą do tej rasy. Po prostu w większości są to pojebane psy z pseudo hodowli, gdzie totalnie nikt nie pilnuje "cech porządanych" takich jak brak agresji itp i te psy już rodzą się z pokurwieniem mózgowym w większości często mając w krwi też domieszkę burka bo nigdy nie są to czystokrwiste bullki. Później takie właścicielskie kurwy płaczą, że sobie nie radzą z pieskiem ale to naprawdę temat rzeka na pewno nie na sadolskie spaczone umysły bo nie zakumają połowy. Ogólnie zazwyczaj debile biorą te psy bo wyglądają groźnie i są modne - kupują je za 500 zł z pseudohodowli i później płaczą, że pies nimi rządzi, zagryza inne psy i ogólnie jest bestią że nawet szkolenie nie pomaga a jedyne co powinno to uśpienie... Yorki, maltańczyki i inne szczuro psy zazwyczaj są niewychowywane przez ludzi dlatego szczekają na wszystko i się trzęsą z tą różnicą że taki szczur nie zagryzie ci dziecka czy też raczej twojego psa więc mają mniejsza szkodliwość więc nie porównuj proszę Asta, rottweilera do kurwa pinczera miniaturki, który dostanie buta na klatę i się przekręci 5 razy.

"Jeśli plan nie działa, zmień plan, ale nigdy cel" - M. Trynkiewicz
Zgłoś
A................0 2021-08-07, 13:19
A co ten człowiek z tymi patykami odpierdala? Szaszłyki?
Zgłoś
luxpiotr 2021-08-07, 14:18 1
Zenonn napisał/a:

Czy psa tego typu da sie znokautować, tak jak czlowieka ? Patrząc po filmach i bezradności uczestników, taka wiedza mogłaby się czasem przydać.

Bo ci debile nie próbują zabić tych ścierw tylko rozdzielić. Te kundle należy traktować jak komary czy muchy.
Zgłoś
cedrikk 2021-08-07, 16:10 2
Kiedyś pewien użytkownik napisał o metodzie łamania tylniej łapy przez kolano.
Działa.
Druga metoda to nożem po oczach. Instynktownie zwierzę odpuszcza (bardzo wiele w przyrodzie).

Ktoś wie czy gaz na te gówna jest skuteczny ?
Zgłoś
LmaoZebong 2021-08-07, 16:18 1
Odpierdolcie się od bogu ducha winnych piesków, to wina właścicieli!!! Funfelek cię NIGDY nie ugryzie, póki nie masz formy cielesnej i nie egzystujesz w przestrzeni astralnej!!!
Zgłoś
35i 2021-08-07, 16:26 2
LmaoZebong napisał/a:

Odpierdolcie się od bogu ducha winnych piesków, to wina właścicieli!!! Funfelek cię NIGDY nie ugryzie, póki nie masz formy cielesnej i nie egzystujesz w przestrzeni astralnej!!!

Co bierzesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów