📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Czy psa tego typu da sie znokautować, tak jak czlowieka ? Patrząc po filmach i bezradności uczestników, taka wiedza mogłaby się czasem przydać.
Zenonn napisał/a:
Czy psa tego typu da sie znokautować, tak jak czlowieka ? Patrząc po filmach i bezradności uczestników, taka wiedza mogłaby się czasem przydać.
Ja smyszałem takie coś że trzeba psa przydusić obrożą po prostu ją skręcić i pies ponoć puści z braku tlenu ...
Albo łapnąć za tylne łapy i go podnieś i ponoć wtedy też puści a nie kurwa łomem w szczękę
CRKT M21-04 i po sprawie gdybać można.
Sundown napisał/a:
CRKT M21-04 i po sprawie gdybać można.
Myślę że sprężynowiec kershaw edc wystarczy
SSatan napisał/a:
Myślę że sprężynowiec kershaw edc wystarczy
Temat rzeka, mój ulubiony BENCHMADE 551.
EDC w cenie dla każdego Ontario RAT 1.
+ Spyderco Triangle na wieki wieków ostrze niech trwa .
silwerbalk napisał/a:
Ja smyszałem takie coś że trzeba psa przydusić obrożą po prostu ją skręcić i pies ponoć puści z braku tlenu ...
Albo łapnąć za tylne łapy i go podnieś i ponoć wtedy też puści a nie kurwa łomem w szczękę
Chuja działa bo jak go dusisz za szyje to zaczyna oddychać dupą
Zenonn napisał/a:
Da się, ale przeciętny człowiek raczej tego nie zrobi. Pies przy ataku wyskakuje (rzuca się na ofiarę) prawdopodobnie w celu chwycenia za gardło (instynkt) i to jest ten moment w którym trzeba go zdjąć pięścią w nos. Inaczej to już pozostaje tylko walka o przetrwanie.
pieski się bawią , a ten lata między nimi z szczoteczką i zęby chce szczotkować no pojebany
Dobrze napisane z tym shitbullem - taka jebana świnia na smyczy. Mam psy, ale tej rasy to nie trawię.
wystarczy miec przy sobie palke teleskopowa. watpie zeby nawet mocna twarda czaszka wytrzymala jak sie przypierdoli w nia ze 2/3 razy
Tylu ludzi, a koles chce mu patyk w ryja wetkac. Zbutowac po nerach i skakac po grzbiecie od razu mu pusci morda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów