📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szangti napisał/a:
Az dziwne ze alkoholika kwasniewskiego tam jeszcze nie ma.
Dla Ciebie to Pan Kwaśniewski, pajacu.
Szangti napisał/a:
Az dziwne ze alkoholika kwasniewskiego tam jeszcze nie ma.
Chory jest, przestał wódę pić
Kwiat polskiej młodzieży, wysublimowane słownictwo i tik tok. Nie o taki sradistic walczyłem.
baronturbina napisał/a:
Kwiat polskiej młodzieży, wysublimowane słownictwo i tik tok. Nie o taki sradistic walczyłem.
hahahah Chyba zaliczyłeś literówkę na końcu ................ ''.....Nie o taki Sadistic konia waliłem ......." chciałeś napisać prawda .....????
baronturbina napisał/a:
Jak mi smutno, jak mi źle, wchodzę na profil naszego podlaskiego ulubieńca i od razu mi lepiej. Jak, kurwa można być takim tłukiem?
Raczej podwyżka...
"Będziemy chlać 10 lat" i niech sie cieszą chłopaki, darmowa wóda dobrze smakuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów