📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zdążyłem już wyguglać.
Przeciwnik Fiodora to Fabrizio Werdum (nazwisko jest w tagach, ale szczerze mówiąc, to nie znałem go wcześniej).
Ów Pan Fabrizio jest mistrzem świata w brazylijskim Jiu Jitsu, w MMA (mimo wieku 32 lat) stoczył dopiero kilkanaście walk. Ale jak widać "daje radę".
Przeciwnik Fiodora to Fabrizio Werdum (nazwisko jest w tagach, ale szczerze mówiąc, to nie znałem go wcześniej).
Ów Pan Fabrizio jest mistrzem świata w brazylijskim Jiu Jitsu, w MMA (mimo wieku 32 lat) stoczył dopiero kilkanaście walk. Ale jak widać "daje radę".
Chociaż poczuł smak porażki, wie co źle zrobił i się poprawi. Wątpię żeby drugi raz w taki sposób przegrał
@up walek? Naucz się polszczyzny i dopiero włącz internet
Chociaż poczuł smak porażki, wie co źle zrobił i się poprawi. Wątpię żeby drugi raz w taki sposób przegrał
@up walek? Naucz się polszczyzny i dopiero włącz internet
a ta to troche przypadkiem, przyfacilo sie tamtemu i wygral.
a ta to troche przypadkiem, przyfacilo sie tamtemu i wygral.
@patgaw ta poprzednia porażka też była przypadkiem(rozcięcie łuku na początku rundy, po jednym z pierwszch ciosów)
powiem tak kazdy kiedys musi przegrac, Fiodor to nalepszy zawodnik MMA w historii, przegral do tej pory raz (tylko dlatego ze lekarz nie pozwolil mu walczyc zwzgl na rozciety luk brwiowy) teraz przegral po raz drugi co wcale nie pokazuje go w zlym switle. KAzdy zawodnik MMA na swiecie bez wyjatku powie ze jest to Legenda MMA, wiec mowiac ze jest slabym zawodnikiem osmieszacie sie co poniektorzy przegral i tyle nic strasznego tak czy siak Jemelianienko to renoma
ale wywody, jak na portalu onet sport czy cos takiego.
scenariusz będzie identyczny jak w formule UFC podczas walk Lesnara z Frankiem Mir'em (Lesnar to taki Emelianenko tylko w amerykańskim UFC, jednym słowem prze chuj). Mimo że Lesnar był murowanym faworytem to przegrał przez dźwignię 1wsza walkę ale w rewanżu rozjebał Mira jak worek treningowy. Tutaj będzie tak samo, podejrzewam że walkę specjalnie tak ustawili, bo fedorowy został kontrakt na jeszczer jedną walkę a nie mogli znaleźć mu porzeciwnika, bo Overeem jest chyba jednak za słaby dla potężnego Rosjanina, tak że teraz mają łatwą sprawę bo każdy chce rewanżu!
W tym sporcie , nie oznacza to że ktoś wygrał miliard walk to nie przegra nastepnej . I jebać faworytów , zawsze bedzie ta pierwsza przegrana i nie ma co płakać że Fedor przegrał jak wyżej większość .
Moim zdaniem porównywanie Lesnara do Fedora, to teraz trochę przegięcie. Lesnar owszem, robi postępy (i to szybkie), ale trochę mu brakuje do Emalienki.
Trzeba mieć nadzieję, że ta przegrana naprawdę zmobilizuje Fedora do jeszcze cięższej pracy, może być tylko lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów