📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ku@$a nie wierzę... Jestem wielkim fanem Fedora ale to chyba jakiś żart... Fedor był już w gorszych sytuacjach i nie odpuszczał... Ale to musiał być dla niego cios... Przegrać pierwszy raz po tylu zwycięstwach. :/
Under
Command of the
King
Fedor to cipa, mma to gówno, fani to chuje.
@up: "4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek."
I gdzie są pilnie szczegący ładu i kultury modzi?
Under
Command of the
King
Markoz87 napisał/a:
@up: "4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek."
Ojtam, ojtam.
Póki co to Ty masz ostrzeżenie ;>
No niestety nie da się ukryć... ;] Choć z moim ostrzeżeniem to i tak bym się kłócił czy słuszne A tu to ewidentnie... Ale jak to się zwykło gadać : Mod wie lepiej...
Btw. Wystarczy wejść na profil Vroclavianin i już wiadomo dlaczego warna nie ma... ;p ehhh
Under
Command of the
King
Btw. Wystarczy wejść na profil Vroclavianin i już wiadomo dlaczego warna nie ma... ;p ehhh
Cytat:
Pewnie, ma specjalne względy. W końcu to mój podnóżek.
chcesz jeszcze jednego warna za offtop ?
w rewanżu go rozjedzie
w rewanżu go rozjedzie
Under
Command of the
King
A jeżeli już o walce mowa to w rewanżu na pewno dostanie baty i to srogie podejrzewam
taki przypadkowy trochę, aż dziw, że się dał tak łatwo udusić.
Wydaje mi się, że troszkę dał się ponieść emocją... chyba za szybko chciał tą walkę skończyć i nie zachował ostrożności takiej jaką powinien ;p Z resztą 10 lat beż żadnej porażki... Może po prostu na wszczepiał sobie, że jest już niepokonany ;D Nie ma co gadać i tak dla mnie jest mistrzem Aha no i w sumie t z Khalidovem mógłby też przegrać
Under
Command of the
King
Aż dziwne, że robię to pierwszy.
Kim jest kozak, któremu wyszło duszenie nogami na Fiodorze?
To nie ten Brazylijczyk z ksywką "Minotaur", czy jakoś tak?
Kim jest kozak, któremu wyszło duszenie nogami na Fiodorze?
To nie ten Brazylijczyk z ksywką "Minotaur", czy jakoś tak?
@up: To nie ten Minotauro to Nogueira Antônio Rodrigo Nogueira i z nim Fedor miał dwie walki, najpierw nierozstrzygniętą przez rozcięcie na czole Fedora a później rewanż i wygrana Emelianenko. Z tym zawodnikiem Fedor spotkał się pierwszy ale na pewno nie ostatni raz ;p
Under
Command of the
King
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów