📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
robią go w bambuko, i pewnie czeka teraz na reni i jabola
Jak tak go słucham to może też zacznę? Chyba nie jest tak źle być menelem. Hemoroidów w końcu się pozbędę.
jak ja pije przez 2 tyg, to czuje się jakby mi pranie mózgu i wątroby ktoś zrobił, a taki menel jeszcze sie chwali i cieszy ze jest zdrowy i gdzie tu sprawiedliwość... o sraczce juz nie wspomne:/
To chyba rzadko gadasz z menelami
ten cały ..menel" był człowiekiem mądrym któremu spierdoliło się życie ot tak miał kurwa pecha norbi zauważył to w takim jednym ,,menelu" załatwił mu mieszkanie etc ale i tak zapił się na śmierć oni już tacy są
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ten cały ..menel" był człowiekiem mądrym któremu spierdoliło się życie ot tak miał kurwa pecha norbi zauważył to w takim jednym ,,menelu" załatwił mu mieszkanie etc ale i tak zapił się na śmierć oni już tacy są
Zapewne piszesz o Dżejsonie. Menelu który przestał pić a Norbi mu w tym pomógł. Ułożył życie na nowo a na końcu zaczął znowu pić i zapił się.
Oglądałem ten filmik i jest to chyba jeden poważny film Norbiego.
Generalnie to strasznie mi sie go zrobiło żal, ale z drugiej strony " Jak ktoś jest głupi i nie zaradny to śmierć frajerom"
Virdos napisał/a:
jak ja pije przez 2 tyg, to czuje się jakby mi pranie mózgu i wątroby ktoś zrobił, a taki menel jeszcze sie chwali i cieszy ze jest zdrowy i gdzie tu sprawiedliwość... o sraczce juz nie wspomne:/
Ja uważam że wszystko jest sprawiedliwie podzielone.
Ty pijąc 2 tygodnie czujesz się jakbyś miał pranie mózgu.
On nie pijąc 2 tygodnie czuje się jakby miał pranie mózgu (nie wspominając o tym że gdy nie wypije to mógłby robić na młot pneumatyczny).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów