Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żartowałem, nie podawajcie, bo UPS znacznie zwiększy obroty z dostawami na parafie
ps
a na serio, wygląda na fejk, siurak ma trochę inny odcień
Czego nie rozumiesz? To sex lalka dla pedofila geja.
Może heteryka lub biseksa??
Pedofilia to pociąg do nierozwiniętych cech płciowych. Większości pedofili nie robi żadnej różnicy płeć dziecka. Niektórzy gwałciciele dzieci nie są nawet pedofilami (nie mają zaburzenia popędu), tylko zwykłymi zwyrodniałymi sadystami, którzy potrzebują się wyżyć na czymkolwiek, co się nawinie i nie da rady stawić oporu.
Ta lalka to albo jakiś wymysł politycznie poprawnych idiotów, albo zwyczajna lalka-chlopiec, którą ktos ubrał w dziewczęce ubranka i chyba nawet przyczepił sztuczne wlosy dla sensacji.
Pedofilia to pociąg do nierozwiniętych cech płciowych. Większości pedofili nie robi żadnej różnicy płeć dziecka. Niektórzy gwałciciele dzieci nie są nawet pedofilami (nie mają zaburzenia popędu), tylko zwykłymi zwyrodniałymi sadystami, którzy potrzebują się wyżyć na czymkolwiek, co się nawinie i nie da rady stawić oporu.
No, no... Widzę, że ładnie obeznany jesteś w temacie...
Przede wszystkim, to dla zoofila.
Ta lalka to albo jakiś wymysł politycznie poprawnych idiotów, albo zwyczajna lalka-chlopiec, którą ktos ubrał w dziewczęce ubranka i chyba nawet przyczepił sztuczne wlosy dla sensacji.
Strasznie dużo słów aby powiedzieć, że tatuś ciebie molestował.
To łechtaczka, kolega mi opowiadał że baby takie mają coś....
ktoś ładnie Ci naściemniał
Ha STFU!!;! Na pedofili i inne wynaturzenia typu pedał czy inny cwel! Gardzę tymi lgbtq. Wypierdolic to wszystko w pizdu razem z murzyńskim ścierwem i blm !
Ile masz lat, synku? Obstawiam, że nie więcej niż 12, a nie zdziwiłbym się jeśli poniżej 10.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów