18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxpiotr 2022-05-16, 9:31 1
Nie musisz do każdego filmiku podkładu wpierdalać. Wolałbym posłuchać jak dziadek sapie
Zgłoś
Halman 2022-05-16, 9:31 5
luxpiotr napisał/a:

Nie musisz do każdego filmiku podkładu wpierdalać. Wolałbym posłuchać jak dziadek sapie

film był bez dźwięku i nie było żadnego sapania zboku... ale proszę, specjalnie dla ciebie wyłączyłem podkład muzyczny
Zgłoś
Agoreth 2022-05-16, 9:36 8
luxpiotr napisał/a:

Halman napisał/a:

film był bez dźwięku i nie było żadnego sapania zboku... ale proszę spocjalnie dla ciebie wyłączyłem audio.

Gówno tam! Podkłady są zajebiste. Nie łam się Helmans!
Zgłoś
stopwar 2022-05-16, 11:31 1
Halman napisał/a:

"Fizyka to kurwa i dziwka..."

"stary dziad a nic go życie nie nauczyło..."

Bez tej "kurwy i dziwki'" nikt by nie wstawił ani jednego durnego filmiku.
Co do starego dziada, to życie go nauczyło, że stare wynalazki, typu katapulta, działają lepiej niż się mógł spodziewać
Zgłoś
Halman 2022-05-16, 11:40 1
stopwar napisał/a:

Bez tej "kurwy i dziwki'" nikt by nie wstawił ani jednego durnego filmiku.

nie zrozumiałeś wydźwięku, nie niósł on negowania praw fizyki tylko beki z ludzi którzy o nich zapominają lub je ignorują.
Zgłoś
pipi71 2022-05-16, 12:00
prawie jak magazynier tylko dobrego wybicia nie posiadł
Zgłoś
baronturbina 2022-05-16, 14:22 3
luxpiotr napisał/a:

Jak tak bardzo chcesz słuchać sapiącego dziadka to … Znajdź jakiegoś na tinderze i się umówcie na kolacje ze śniadaniem.
Zgłoś
k................8 2022-05-16, 15:35 1
Lata jak młody bóg
Zgłoś
lysymisio6969 2022-05-16, 15:53 1
jakby służył w rzymskiej armii to by wiedział jak działa trebusz
Zgłoś
t................0 2022-05-16, 16:50 1
Fizyka, a w szczególności zasada dźwigni, może być bardzo użyteczna.

Jeśli korzysta się z tego w sposób przemyślany
Zgłoś
KaprysLosu 2022-05-16, 21:49
u lekarza:
- co się Panu stało?
- aaa tam, niechcący zajebałem w sufit
Zgłoś
marcino_zly 2022-05-16, 23:09
Halman napisał/a:

film był bez dźwięku i nie było żadnego sapania zboku... ale proszę, specjalnie dla ciebie wyłączyłem podkład muzyczny

To pewnie Twój dziad i specjalnie żeś go podpuścił
Zgłoś
stopwar 2022-05-18, 12:40
Halman napisał/a:

nie zrozumiałeś wydźwięku, nie niósł on negowania praw fizyki tylko beki z ludzi którzy o nich zapominają lub je ignorują.

Brawo geniuszu wszechrozumiejący, dobrze, że mnie oświeciłeś.
Nobel z dziedziny fizyki się należy, a nie jakieś wirtualne piwa.
Tytuł normalnie jak cytat z Czarnka, albo innej Pawłowicz.
Zresztą co ja się tam znam
Zgłoś
Halman 2022-05-19, 6:51 1
stopwar napisał/a:

Brawo geniuszu wszechrozumiejący, dobrze, że mnie oświeciłeś.

na oświecenie to trzeba zasłużyć, ja ciebie ośmieszyłem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem