18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Flaszka Wódki
entreri1pl • 2013-11-17, 14:39
W mojej miejscowości i okolicy właśnie kładli nowy "dywanik" i akurat w sąsiedztwie mojego domu, firma wykonywająca owe prace składowała wszystkie maszyny, oraz stary asfalt który po części zdzierali z starej drogi oraz aszę (takie czarne kamyczki ;D ) którą podsypywali pobocza. I właśnie wczoraj kończyli prace, po obsypaniu pobocza co drobniejszym starym asfaltem i aszą,
na placu sporo tego materiału zostało więc musieli tam nieco uporządkować plac.
Ludzie u mnie co się połapali o co chodzi zaraz wpadali ciągnikami z przyczepami i grzecznie prosili czy by się nie dało troszkę tego drobnego asfaltu czy aszy załadować. (wysypać gdzieś na podjazd fajna sprawa, mój starszy sam troszkę załatwił)
I co przyuważyłem podczas tego?
prawie każdy za ową usługę wyciągał za pazuchy flaszeczkę uściskał dłoń i nara.

I po tym wszystkim doszedłem do pewnych wniosków:
(i to się tyczy również wielu innych spraw)
za 20zł to Ty za chuja nic nie załatwisz
ale za flaszkę wódki prawie wszystko
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-11-17, 14:58 7
Kolega, który robił na kopalni (nie pod ziemią) mi opowiadał, że tam wódka jest uniwersalną walutą, za którą załatwisz/kupisz wszystko.
Zgłoś
G................9 2013-11-17, 16:16 7
@up
To druga waluta Polski, po złotówkach.

"Asza" - na śluńsku mieszkasz? Bo ze śluńskiem mi się "aszunbecha" kojarzy, czy jakoś tak..
Zgłoś
BYNIO123 2013-11-17, 17:39
właśnie tak za komuny została polska pobudowana
bez flaszki gówno by było
Zgłoś
sstarawrednamałpa 2013-11-18, 13:05 4
wykonywająca ???????????
Zgłoś
sonico 2013-11-18, 13:07
HASZA jełopie
Zgłoś
Misiekofski 2013-11-18, 13:08
Na każdej budowie tak to działa.
--
2 latka w budownictwie
Zgłoś
Avalanger 2013-11-18, 13:17
... a potem się dziwią że kraj w ruinie, pkb słabe i takie tam. Mentalność PRLu.

Gdy się w wolnej chwili wbije do prywatnego garażu osoby która robi/robiła w budowlance - nie wiem, przy samochodzie porobić, piwka się napić - kuurna, wszystko jest. Lepiej wyposażone niż niejedna hurtownia.

W moim mieście - na tym zadupiu - na budowie szkoły i szpitala zyskało pół miasta...
Zgłoś
panchamityle 2013-11-18, 14:17 4
"Aszunbecha" hahah, Śląsk to Ty widziałeś chyba na pocztówce
Zgłoś
EvulMastah 2013-11-18, 14:53 2
Każde obce wam słowo to zaraz śląskie? Ja mieszkam od zawsze w Wlkp i asza czy aszka to znane mi słowo, więc nie wiem o co wam chodzi z tym Śląskiem (podejrzewam, że pochodzi od ash, czyli popiołu, jak się węgiel wypali to zostaje coś podobnego - chyba drobne kamyczki jakichś minerałów, czyli tego co się węglu nie pali, nie znam się na tym za bardzo).
Zgłoś
quark 2013-11-18, 15:44 1
ameryki z ta flaszką to nie odkryłeś
Zgłoś
CiałoObce 2013-11-18, 16:03
żeś mnie tym wpisem tak oświecił że ja nie moge
Zgłoś
Bender1988 2013-11-18, 17:23 1
Cytat:

...drogi oraz aszę...

Cytat:

...co drobniejszym starym asfaltem i aszą,...

Cytat:

...tego drobnego asfaltu czy aszy...

aszę asza...a może chodzi o http://youtu.be/Nf2dGbRjc-M
Zgłoś
leBigMac 2013-11-18, 17:47
W moim mieście remontowali rynek - Fontanny, oświetlenia, liniowe odpływy, sekcja produkcji mydła z żydów, stocznia itp itd. Przyuważyłem że stosują mnóstwo zapraw/chemii Mapei (drogie markowe produkty) z punktami na opakowaniach. Cholernie żałuje że nie podbiłem do jakiegoś młodszego typa żeby za flaszke mi powycinał te kody z worków. Orientacyjnie jak patrzyłem za flaszkę miałbym 2-3 paru spodni roboczych (prowadzę firmę więc takie rzeczy są kurewsko przydatne). Ale spieszyłem się i olałem sprawę, a warto było spróbować
Zgłoś
joystik1337 2013-11-18, 18:16
Flaszka za 20 zł ? A to ciekawe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem