📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tego dialektu chyba nie zrozumie nawet rodowity biały obywatel USA.
napierdala jak kałasznikow
Przecież to nieustawione, każdy by uciekał przed samochodem wzdłuż drogi, omijając rowy i drzewa.
Nikogo nie potrąciła...
maly-boy napisał/a:
nie, oni są gotowi dać dupyOni tak opuszczają te spodnie bo wietrzą dupy ?
contracts napisał/a:
Tych gaci to niżej się nie dało?
fakt, przez tą popierdoloną modę, jaka dziś na naszych ulicach panuje
Brakowalo mi jeszcze "you bloody bastard you bloody run like a woman yeah"
McQurwa napisał/a:
fakt, przez tą popierdoloną modę, jaka dziś na naszych ulicach panuje
Obecnie to i tak nic w porownaniu do tego, co było w latach 90 - prawie wszyscy chodziliśmy w Baggy jeansach czy polskich Lenarach, dzisiejsi rurkowcy dostaliby sraki na sam widok
Hahha tak durnej wymówki to jeszcze nie słyszałem, ale szedł w zaparte i chyba się dogada ze świnią (Dla tych którzy nie ogarniają, powiedział swojej świni, że się ściga z tą laska w biegu. I że nie ma czasu gadać, bo ma wyścig do wygrania).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów