ciekawy efekt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
ciekawy efekt
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JUTRO. nagle w wielu miastach polski lokalne gazety mają o czym pisać...
FR34K napisał/a:
JUTRO. nagle w wielu miastach polski lokalne gazety mają o czym pisać...
Mam nadzieje że będę na pierwszej stronie
No to teraz kobiety beda mogly ze soba "plotkowac" przy zmywaniu garow; )
To chyba nie płyn do naczyń a piana .. hmm .. kiedyś było coś takiego .. dostałem od znajomego strażaka , wystarczyła mała buteleczka żeby nakurwić całą łazienkę w pianie
porada dnia:
pakowanie piany z fontanny po kieszeniach nie ma sensu
nawet po pijaku
pozdrowienia z Gliwic
pakowanie piany z fontanny po kieszeniach nie ma sensu
nawet po pijaku
pozdrowienia z Gliwic
Ciekawy efekt? A czego się spodziewaliście? Kurwa wybuchów?
najlepiej wsypac troche barwnika do fontanny też ciekawy efekt koloru.
Po 1 za mało wlali, po 2 w Kołobrzegu jest fontanna do której co roku wlewaja czasem po 2 płyny i jest taka masakra że w około na 10 m. piana/
Kihan napisał/a:
No to teraz kobiety beda mogly ze soba "plotkowac" przy zmywaniu garow; )
Jak znam takich cwaniaków jak ty to pewnie sam zapierdalasz w domu przy garach a na forum odbijasz sobie kiepskimi żartami.
Ja od dłuższego czasu się zastanawiałem ile płynu wlać i jak to zrobić u mnie w mieście, bo nad fontanną jest pieprzona kamera ;/
A potem czyszczenie fontanny za kilka, kilkanaście tysięcy złotych, ale chuj z tym w końcu to nie ja płacę tylko miasto. Debile, do których powinno się strzelać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów