📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mesjasz19 napisał/a:
Nawet hamburgery które te słowo swego czasu nadużywały już z tym skończyły ale u nas oczywiście wsiowa moda została...
Nie znasz normalnych słów to nie zaczynaj tematu, mamy w języku polskim zbyt wiele określeń żeby dać się omamić temu ciągłemu zapożyczaniu. Taki z Ciebie miłośnik anglicyzmu to wypierdalaj na zmywak.
Zrozum (ty oraz wszyscy tobie podobni) że użyłem określenia "epickie" ponieważ jest ono chwytliwe i dzięki temu więcej ludzi obejrzy filmik. Nie było użycie tego słowa spowodowane moim brakiem patriotyzmu, albo miłością do anglojęzycznych zapożyczeń. Może jeszcze mi profil psychologiczny nakreślisz, albo na odległość ocenisz numer mojej podeszwy i kolor ścian w pokoju?
Nie cierpię ludzi próbujących sobie połechtać ego dopierdalaniem się do byle czego, tym bardziej że powód krytyki jest z dupy wzięty w tym wypadku. Jeden głupi komentarz ścierpię, ale po iluś kolejnych zaczynam tracić cierpliwość...
Gdyby to byl trailer jakies zajebis*j gry to bylo by kozacko
Jeśli chodzi o ich świetne produkcje to z własnej opinii stwierdzam, że tn film również zasługują na uwagę.Wiedźmin 3 Dziki Gon - Zabijając potwory
A tu film produkcji Digic Pictures A night to remember
Miłego seansu
A tu film produkcji Digic Pictures A night to remember
Miłego seansu
fredum napisał/a:
@Up właściwie to jest trailer gry. For Honor ubisoftu
I wygląda dość ciekawie.
Mi cholernie kojarzy się z serią Total War. A animacja naprawdę jedna z lepiej wykonanych, znajdujemy się w czołówce, zdolnych ludzi mamy.
Jak to jest że działa mi Wiedźmin 3 a głupi flash laguje? o.O Kto to pisał?
Cały_Internet napisał/a:
I wygląda dość ciekawie.
Założyli zbroję Asasinowi i sprzedadzą to jako odrębny tytuł
Wracając do trailera to Platige odjebało niezły majstersztyk. Widziałem to wcześniej i strasznie mi się podoba ich wykonanie. Zresztą studio zacne i nasze, krajowe
MyFuhrer,
Ale to wymagałoby porównywalnych nakładów finansowych, a więc także konieczność pozyskania zachodnich sponsorów i stworzenia takiego filmu dla odbiorcy anglojęzycznego, wychowanego głównie na mitologii arturiańskiej. Zniknęłaby gdzieś "słowiańskość" oryginału oraz cała pikanteria. Przekleństwa, nagość, erotyzm, przemoc - wszystko to zostałoby pominięte aby dostosować animację pod wymagania cenzorów i PG-13.
Film aktorski ma tą przewagę nad animacją, że można lecieć po kosztach kręcąc na świeżym powietrzu oraz istniejących już lokacjach (niektóre wioski, średniowieczne zamki, zrekonstruowana osada w Biskupinie).
Ale to wymagałoby porównywalnych nakładów finansowych, a więc także konieczność pozyskania zachodnich sponsorów i stworzenia takiego filmu dla odbiorcy anglojęzycznego, wychowanego głównie na mitologii arturiańskiej. Zniknęłaby gdzieś "słowiańskość" oryginału oraz cała pikanteria. Przekleństwa, nagość, erotyzm, przemoc - wszystko to zostałoby pominięte aby dostosować animację pod wymagania cenzorów i PG-13.
Film aktorski ma tą przewagę nad animacją, że można lecieć po kosztach kręcąc na świeżym powietrzu oraz istniejących już lokacjach (niektóre wioski, średniowieczne zamki, zrekonstruowana osada w Biskupinie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów