📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas się nie sprawdzi. Czasami jak się wpierdolisz to wszystkie 4 koła wpadają.
przy dłuższej dziurze zawieszenie mogło by się nawet trochę unieść resztę zrobiła by opona .dało by rade
Ford to chuj
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Ooo miłośnik golfa albo stały klient busa.
Ford wcale nie robi takich złych aut.
@up pudlo
ale nie bede ci pisal czym jezdze bo ci sie zrobi przykro
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dr_dex napisał/a:
Aha, czyli Passerati.
Czyli w Polsce ten samochód unosiłby się nad jezdnią.
Już nie przesadzajcie, mimo wszystko ruszyło coś z remontami dróg, przynajmniej u nas na podkarpaciu jest na prawdę znośnie. Nie ważne czy krajowe, powiatowe czy gminne drogi. Jedyne co wkurza to że duża część jest łatana, a nie lana na nowo.
@Acassis, cholera, w grudniu bym Ci przytaknął. Miałem wrażenie, że na podkarpaciu coś ruszyli... ale po ostatnich trzech przejazdach (trasa przemyśl - rzeszów, tuż przed Kosiną) powychodziły dziury większe niż w rocznych bokserkach.
Nie wiem, czym oni to "zapychają", że po 1 sezonie z morzami -10/-15 st. jest ser szwajcarski...
no właśnie eksperci - co nasi fachowcy zjebali w tym temacie?
Nie wiem, czym oni to "zapychają", że po 1 sezonie z morzami -10/-15 st. jest ser szwajcarski...
no właśnie eksperci - co nasi fachowcy zjebali w tym temacie?
Niech zrobią przeskakiwanie nad brudasami na granicach to będzie hit.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów