📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nas się nie sprawdzi. Czasami jak się wpierdolisz to wszystkie 4 koła wpadają.
przy dłuższej dziurze zawieszenie mogło by się nawet trochę unieść resztę zrobiła by opona .dało by rade
dr_dex napisał/a:
Ford to chuj
Ooo miłośnik golfa albo stały klient busa.
Ford wcale nie robi takich złych aut.
tarcer123 napisał/a:
Ooo miłośnik golfa albo stały klient busa.
dr_dex napisał/a:
ale nie bede ci pisal czym jezdze bo ci sie zrobi przykro
Aha, czyli Passerati.
Czyli w Polsce ten samochód unosiłby się nad jezdnią.
Już nie przesadzajcie, mimo wszystko ruszyło coś z remontami dróg, przynajmniej u nas na podkarpaciu jest na prawdę znośnie. Nie ważne czy krajowe, powiatowe czy gminne drogi. Jedyne co wkurza to że duża część jest łatana, a nie lana na nowo.
@Acassis, cholera, w grudniu bym Ci przytaknął. Miałem wrażenie, że na podkarpaciu coś ruszyli... ale po ostatnich trzech przejazdach (trasa przemyśl - rzeszów, tuż przed Kosiną) powychodziły dziury większe niż w rocznych bokserkach.
Nie wiem, czym oni to "zapychają", że po 1 sezonie z morzami -10/-15 st. jest ser szwajcarski...
no właśnie eksperci - co nasi fachowcy zjebali w tym temacie?
Nie wiem, czym oni to "zapychają", że po 1 sezonie z morzami -10/-15 st. jest ser szwajcarski...
no właśnie eksperci - co nasi fachowcy zjebali w tym temacie?
Niech zrobią przeskakiwanie nad brudasami na granicach to będzie hit.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów