Co tu dużo mówić, świetna gra od samego początku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kierwa twoja mać a mie nie stać.
koksik197 napisał/a:
No naprawdę, pasuje to na sadola, jak świni siodło.
To w takim razie zakładaj siodło na lochę, wbijaj stopy w strzemiona i jazda!
@up
Idź się z tego powodu powieś, ale wpierw usuń konto.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Idź się z tego powodu powieś, ale wpierw usuń konto.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Wymagania ma większe niż moja była.
Dokładnie, Forza od dawna jest na konsolach (Motorsport, Motorsport 2-6, Horizon, Horizon 2). I o takim problemie jak wymagania to nikt nie słyszał A teraz ma niby wyjść też na pc i wielki płacz o wymagania i win10 Horizon 3 wychodzi i wielcy gracze dopiero dowiadują się że istnieje w ogóle takie coś jak Forza..
No ale przecież konsole to gówno i tylko PC Master race
No ale przecież konsole to gówno i tylko PC Master race
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów