📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
haha sam mam H-D śmigam duzo ale nie tak dlatego wcale tej pizdy mi nie szkoda dobrze ze nikogo no zabił
Ola gringo
Dosyć stary film, żona tego delikwenta udostępniła go dla przestrogi. Typ podobno przeżył, ale był w śpiączce i mocno połamany.
Szkoda tylko kierowcy ciężarówki.
e313 napisał/a:
Dosyć stary film, żona tego delikwenta udostępniła go dla przestrogi. Typ podobno przeżył, ale był w śpiączce i mocno połamany.
Akcja bodajże z Australii i tamtejsze władze udostępniły nagranie na YouTube ku przestrodze z dopiskiem, że z delikwenta jest już warzywo karmione przez rurkę do końca życia.
jaganovy napisał/a:
Akcja bodajże z Australii i tamtejsze władze udostępniły nagranie na YouTube ku przestrodze z dopiskiem, że z delikwenta jest już warzywo karmione przez rurkę do końca życia.
Uprzejmie dziękuję za doprecyzowanie.
Już się bałem, że nie będzie szczęśliwego zakończenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów