📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Są japońce jest piwo
kurwa że go jeszcze nie zjedli?
a tak w ogóle to nie wiem z czego się śmieją i o czym gadają ale jak ich słysze to sam się rechocze. Mają śmieszne śmianie
a tak w ogóle to nie wiem z czego się śmieją i o czym gadają ale jak ich słysze to sam się rechocze. Mają śmieszne śmianie
błagam, nich ktoś odetnie im internet
Może zaczniemy od Ciebie?
nie ważne jak jesteś pojebany, zawsze znajdzie się japończyk bardziej pojebany od Ciebie
w 44 sekundzie ktos mówi daj łape ?
Przynajmniej bez używek potrafią mieć fazę nie z tej ziemi, żal wam dupy ściska, że Wy musicie się ostro zjarać lub najebać, żeby się otworzyć i śmiać z takich pierdół, bo na codzień to dupościsk jak waldemar pawlak 15 lat temu na mownicy
Jakbym miał takie programy jak oni to chyba bym zaczął oglądać telewizję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów