Palm Coast, Florida , ponoć porwane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Palm Coast, Florida , ponoć porwane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Macie dowód drodzy sadole, w naszym "cudownym" zachodnim społeczeństwie, aby nie brać ślubu i do grobowej deski być wolnym. Inaczej macie w dzisiejszych czasach 50% szans na rozwód, podział majątku, z którego większość zapierdolą wam i szarpanie się o dzieci z matką debilką. Kolejne 45% to gdy się nie dowiecie po prostu, że was baba w rogi wali. Także lepiej zacznijcie grać w lotka, mniej stresu, te same szanse na szczęście.
I znowu kurwa gościu leży już skuty i obezwładniony i kurwa jebana z jebanym w dupe psem musi go kurwa gryźć gdzie popadnie. I wszyscy liżą jaja psu i jego właścicielowi, pierdolone włochate ścierwa i ich jebani w dupe psiarze. Każdy kto uważa, że psy są użyteczne powinni zajebać barana w ścianę.
Piszecie pierdoły o tym jaki to dobry ojciec i że pewno kurwa mu utrudniała widzenie z dzieckiem.
Poczytajcie sobie (Police activity) porwał dziecko z giwerą w ręku, długo uciekał przed policją aż zajechał pod Maka, zasłaniał się dzieciakiem jak tarczą etc., ma masę zarzutów i szybko nie wyjdzie
Poczytajcie sobie (Police activity) porwał dziecko z giwerą w ręku, długo uciekał przed policją aż zajechał pod Maka, zasłaniał się dzieciakiem jak tarczą etc., ma masę zarzutów i szybko nie wyjdzie
Na chuj jeszcze kundla na niego puścił i się patrzył jak mu tą łydkę masakruje? Za to powinien się pożegnać z pracą nawet gdyby aresztowanym był jakiś seryjny morderca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów