Palm Coast, Florida , ponoć porwane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Palm Coast, Florida , ponoć porwane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakiegoś szarika w tle słyszałem.Szkoda że nie przechwycił gówniaka i nie uciekł gdzieś z nim
Tyle psów ma go na glebie.. a jesze szarikowi dali lydke by se pogryzł ..
Aż dziw bierze że aż 8 jak nie więcej policemanów trzeba żeby jednego śmiecia zdjąć. tych 7 innym mogłoby w tym czasie zutylizować 20 czaruchów w tym czasie. marnotractwo publicznych pieniędzy.
policjant antynatalista chciał usmażyć gówniaka
słabo znam amerykański,ale gówniak chyba powtarza"tata,tata"
jebany nie mógł się doczekać az odda dziecko i polecieć złapać se za dupe 1:55 xD
Nie powiem, akcja z puszczaniem psa na obezwładnionego gościa z lekka pojebana..
Pies do odstrzelenia imho, albo opiekun.
Widać, że to ojciec, bo upadając zasłaniał dziecko przed uderzeniem. Zapewne jakaś kolejna kurwa postanowiła odciąć dziecko od ojca
darek1234 napisał/a:
Widać, że to ojciec, bo upadając zasłaniał dziecko przed uderzeniem. Zapewne jakaś kolejna kurwa postanowiła odciąć dziecko od ojca
To samo sobie pomyślałem. Ma 100 procent ojciec, bo po pierwsze właśnie dziecko zasłonił przed upadkiem i po drugie dziecko u tego policjanta ciągle wola tata
Pewnie jakaś księżniczka majaca dziecko w dupie dostąła prawa rodzicielskie i jak zorientowała się, zę to dzien na widzenie jej "gówniaka" z ojcem, to cyk -halo, ratunku, porwali!!!!
Dokładnie ciągle woła tata i jeszcze rączka wskazuje w jego stronę , a dzieci tak robią.
TrolaTrola napisał/a:
Pewnie jakaś księżniczka majaca dziecko w dupie dostąła prawa rodzicielskie i jak zorientowała się, zę to dzien na widzenie jej "gówniaka" z ojcem, to cyk -halo, ratunku, porwali!!!!
Jebane pizdy tak robią, kurwy zgrywają księżniczki a to zwykłe kurwy nic więcej. Ha tfu,! Stop alienacji rodzicielskiej! Kto od rodzica alienuje ten na śmierć zasługuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów