Z partyzanta to każdy głupi potrafi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cwel i tyle w temacie. jaka pizda. jeszcze potem sie pewnie kurwa celebrowal jaki on nie kozak... pizda jebana.
edit: napisalem w afekcie, zanim do konca doszlo. co do konca to kurwa szacun za wiedze pozycji bocznej bezpiecznej, czyli podstawy pierwszej pomocy... japierdole. kurwa mac. ale ta akcja mnie wkukrwila.
edit: napisalem w afekcie, zanim do konca doszlo. co do konca to kurwa szacun za wiedze pozycji bocznej bezpiecznej, czyli podstawy pierwszej pomocy... japierdole. kurwa mac. ale ta akcja mnie wkukrwila.
I tak już miał przejebane tyle ludzi się na niego zebrało...
Riikko napisał/a:
cwel i tyle w temacie. jaka pizda. jeszcze potem sie pewnie kurwa celebrowal jaki on nie kozak... pizda jebana.
jak byś nie widział to tam było 3v1, po chwili miał się bić z nastepnym frajerem, a 3ci mu przyjebał z boku, nie wiem o co poszło ale śmiecie nie mają za grosz honoru, banda ścierw.
Karzeł też chciał zabłysnąć.
Jest szansa, że Majk trochę pośpi. Może nawet vege zostanie.
zipi napisał/a:
jak byś nie widział to tam było 3v1, po chwili miał się bić z nastepnym frajerem, a 3ci mu przyjebał z boku, nie wiem o co poszło ale śmiecie nie mają za grosz honoru, banda ścierw.
Przecież oni pochodzą z murzynowa. A w murzynowie to nie ma się honoru. W sumie do polski też już zdążyło to przywędrować.
Raz w technikum jeden "kolega" z klasy postanowił mi wyj*bać kopa w krzesło z partyzanta tak żeby się potem na mnie rzucić, niestety nie podumał bo przyjaciel z ławki chodził regularnie na boks, niczym ja ogarnąłem co się odj*bało i zacząłem się podnosić z podłogi to agresor miał już ryj obity z każdej strony i nawet krzyki nauczycielki nic nie dały bo ziomeczek okładał go dopóki tamten nie opadł na ziemię zakończyło się w kanciapie naszego wychowawcy "podajcie sobie ręce nie obchodzi mnie kto zaczął" czyli standard byle dyro się nie dowiedział ehh piękne wspomnienie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów