Reportaż Rosyjskiej stacji Rossiya 1 na temat sytuacji we Francji.Chodzi głównie o brudasów ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
torro napisał/a:
To rosyjska telewizja ma oczy? Nos i usta też ma?
Hehe.Bardzo śmieszny żart ...
jeszcze troche to francuzi zaczna żyć w gettach przez ciapatych . ale tak to jest jak sie sra do własnego gniazda
W Rosji też mają podobne problemy, ale tam się nie patyczkują i skutecznie zniechęcają do przyjazdów. Co prawda, to sytuacja w Rosji jest trochę inna od tej we Francji, do "Kraju Rad" imigrują głównie ludzie Kaukazu i Azji Centralnej, ale nie po zasiłki (bo takowe są jeszcze mniejsze niż w Polsce), jak ma to miejsce we Francji, tylko do pracy.
Z jednej strony to w napływie imigrantów widzę zagrożenie dla Europy i Europejczyków, ale z drugiej strony to jakoś nie jest mi szczególnie żal Francuzów, Niemców, czy Szwedów, bo sami są sobie winni..
Z jednej strony to w napływie imigrantów widzę zagrożenie dla Europy i Europejczyków, ale z drugiej strony to jakoś nie jest mi szczególnie żal Francuzów, Niemców, czy Szwedów, bo sami są sobie winni..
w sumie niejedzenie świniny jest zdrowe ale i tak ciapatych trzeba wypierdolić z Europy
Ja wiem, że ten skurwiel zabił w chuj Polaków i niewinnych nacji, ale aż chciało by się zakrzyknąć- Hitler, wróć! Tak właśnie wygląda pierdolona poprawność polityczna, drodzy państwo...
A ja się pytam dlaczego wyraz "rosyjski" jest napisany duża literą, z szacunku?
Polska może i ma wiele różnorakich problemów, ale mamy jedną rzecz, której może nam zazdrościć cała Europa - najbardziej jednolite etnicznie społeczeństwo spośród wszystkich państw kontynentu. Praktycznie nie ma mniejszości narodowych. Gdzie nie spojrzeć, czy to Hiszpania, czy Francja, Wielka Brytania lub Niemcy, Norwegia czy Grecja, Rumunia lub Ukraina albo Łotwa, wszędzie mają poważne problemy z imigrantami zarówno świeżymi jak i "zasiedzonymi", które nam znane są jedynie z relacji telewizyjnych i wywołują wręcz niedowierzanie. Chrońmy nasz skarb i siłę państwa polskiego - jednorodność etniczną. Jak? W bardzo prosty sposób - brak świadczeń socjalnych. Ci wszyscy imigranci migrują tam gdzie będą mogli bezkarnie ciągnąć pieniądze od państwa (zwłaszcza na dzieci, poprzez równego rodzaju becikowe, zapomogi, płatne urlopy, itp). Pamiętajcie o tym idąc do wyborów i słuchając co dane partie proponują i nie głosujcie na tych, co chcą dawać nasze pieniądze nierobom, bo jak nie to za kilkanaście lat obudzimy się z ręką w nocniku, w kraju który nie będzie już naszym krajem.
Rems napisał/a:
w sumie niejedzenie świniny jest zdrowe ale i tak ciapatych trzeba wypierdolić z Europy
Tak samo zdrowe jak "allah akbar" ;p
Jest Prodigy, jest piwo. Przypomniały mi się te tłumy afro-amerykanów pod wieżą Eiffla "pieć za jeden ejro"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów