📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za kupno bagietki nie dostał, trzeba pamiętać że każdy kij ma dwa końce (jak by to był hard to już widzę te gify)
Mam nadzieję, że Komisja Europejska i Parlament Europejski zajmie się łamaniem praw człowieka we Francji.
Taa kurwa. Już to widzę.
Taa kurwa. Już to widzę.
Policjanci powinni mieć wyszyte na plecach i na przedzie munduru wielkie numery odznak, albo inne, które pozwoliłyby ich identyfikować w jakiś sposób. Żadnych kamerek itp. W razie przekroczenia uprawnień obywatel mógłby łatwiej dojść swych praw/jakiejś rekompensaty. W Niemczech chyba takie mają, może się mylę.
Na 100% czekoladowego tak traktują, do białego jeden by podszedł. Tyle lat z nimi obcują, że zgodnie z poprawnością polityczną mają podejście jak bracia w kolorze
banerr napisał/a:
Ani IXI ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO.
Dla gimbusów: ZOMO - Zmechanizowane Oddziały Milicji Obywatelskiej
Zmotoryzowane Oddziały Milicji Obywatelskiej.
To kara za te lata lewactwa, politykę multikulti i po prostu karma to dziwka
mlody118 napisał/a:
To kara za te lata lewactwa, politykę multikulti i po prostu karma to dziwka
Socjalizm = lewica = Francja
PIS = socjalizm = lewica
W telewizji jakoś cisza. Ale o łamaniu demokracji, kontstytucji w Polsce to napierdalają nonstop...
Unia to tak wielkie gówno, że nie da się tego opisać słowami.
Im szybciej ją opuścimy tym lepiej dla nas. Ciekawe kiedy naród to w końcu zrozumie.
Im szybciej ją opuścimy tym lepiej dla nas. Ciekawe kiedy naród to w końcu zrozumie.
Konstytucja!Konstytucja!
romozomo napisał/a:
banerr napisał/a:Ani IXI ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO.
Dla gimbusów: ZOMO - Zmechanizowane Oddziały Milicji Obywatelskiej
Zmotoryzowane Oddziały Milicji Obywatelskiej.
Prawie dobrze. Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywatelskiej.
fieryangel napisał/a:
Wracaj z powrotem do Moskwy pierdolony sowiecki trollu.
Marzy wam się powrót do Układu warszawskiego co? Niedoczekanie wasze pierdolone komuchy.
Pewne nie lubił ciapatych i Makaron się wkurwił.
Patrząc przez pryzmat demokracji, podczas gwałtu zbiorowego też większość jest zadowolona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów