📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to był rodowity ciapaty francuz to daje piwo
russian-roulette napisał/a:
Naiwna twa nadzieja
To było właśnie bardzo demokratyczne. Zebrana tu grupa w większości zagłosowała za wpierdolem, był tylko jeden głos przeciw.
russian-roulette napisał/a:
Zmartwię cię, oni nie protestują przeciwko podwyżkom cen paliw. Protestują ci, co pracują, w których uderzą te podwyżki.
@up Naiwny jesteś połowa z tych co robią tam największy rozpierdol to znudzeni na socjalu ciapaki, którzy mogą protestować o podwyżkę cen okradając sklepy i niszcząc infrastrukturę
Ani IXI ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO.
Dla gimbusów: ZOMO - Zmechanizowane Oddziały Milicji Obywatelskiej
Bardzo aktywne w czasach PRL.
IXI - rodzimej produkcji proszek do prania.
Dla gimbusów: ZOMO - Zmechanizowane Oddziały Milicji Obywatelskiej
Bardzo aktywne w czasach PRL.
IXI - rodzimej produkcji proszek do prania.
mesjans napisał/a:
To było właśnie bardzo demokratyczne. Zebrana tu grupa w większości zagłosowała za wpierdolem, był tylko jeden głos przeciw.
Masz rację. Statystycznie rzecz biorąc 9 na 10 osób lubi gwałt zbiorowy.
mygyry napisał/a:
@up Naiwny jesteś połowa z tych co robią tam największy rozpierdol to znudzeni na socjalu ciapaki, którzy mogą protestować o podwyżkę cen okradając sklepy i niszcząc infrastrukturę
Nie mówiłem o rozpierdolu. Mówiłem o proteście zwykłych francuzów, którzy jeszcze ostali się w tym kraju. Z TV się tego nie dowiesz, ale protestuje cała Francja. Ta rdzenna właśnie. Mam relacje z pierwszej ręki, znajomi mieszkają w niewielkim miasteczku.
a2711817 napisał/a:
Masz rację. Statystycznie rzecz biorąc 9 na 10 osób lubi gwałt zbiorowy.
Yyyyy nie bardzo, ale widzę że otaczasz się zacnym gronem, pewnie masz ból dupy gdy oglądasz "jeden z dziesięciu".
Wykadrować, podłożyć dźwięk z krzykami i ze sloganami "Konstytucja, konstytucja...".
A co wy myślicie że wpierdol obleciał za darmo. Policjanci szli ulica i patrzą idzie typ a chodźcie najebiemy mu tak dla jaj...
Jak oni mogą spokojnie pałować cywila kiedy w Polsce jest łamana konstytucja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów