Abstrahując od zdrowego rozsądku i logiki, zupełnie nie rozumiem jak motłoch nawet ten z najniższych warstw oraz tak zwana "inteligencja oświecona" zwana "ciemnotą oświeconą" pozwala zakuwać się w coraz cięższe łańcuchy.
Pisałem w zeszłym roku, o tym, że CoV będzie doskonałym narzędziem kontroli.
Nawet G. Soros przyznał mi rację twierdząc, że nadarzyła się okazja do przeprowadzenia zmian rewolucyjnych, które w normalnych warunkach nie były by możliwe do przeprowadzenia.
Nawet napiszę Wam jak będzie wyglądał schemacik:
Szczepionka 1 - test 1 - ewidencja - szczepionka 2 - test 2 - ewidencja - szczepionka 3 - test 3 - ewidencja - szczepionka lub booster 1 - test 4 - ewidencja - booster 2 - test 5 - ewidencja i tak, aż do momentu zwrotu włożonego kapitału.
Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości to zapraszam do lektury: forbes.com/sites/daviddawkins/2021/07/19/george-soros-and-bill-gates-b...
Czytelniej przedstawić się już tego nie da.
Warto zwrócić uwagę na to: ile w naszym Kraju robi się testów.
Uwaga ok. 43 tyś - dziennie!
Rozumiecie?
Spójrzcie na cenę testu, szczepionek, a ewidencja będzie tak rozgałęziona, że nie da się nawet oszacować wpływów z nią związanych. A jakie to będzie doskonałe narzędzie kontroli społeczeństw... Służby autorom tej szopki biją brawa USZAMI!
Ta machina ruszyła i ciężko będzie ją zatrzymać.
Ta machina ruszyła i ciężko będzie ją zatrzymać
Ruszyła w odpowiednim momencie, kiedy u schyłku władzy są socjaliści i liberałowie
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Już większych uprawnień niż francuskie służby różnego rodzaju mieć nie można. Podczas protestów żółtych kamizelek policja zabiła kilkaset osób i co ? I chujów sto.
Chyba nie jest ciężko wydedukować, że są ludzie, którzy kręcą lody na dowolnej sytuacji?
@Autor - napij się wody bo pierdolisz.
Już większych uprawnień niż francuskie służby różnego rodzaju mieć nie można. Podczas protestów żółtych kamizelek policja zabiła kilkaset osób i co ? I chujów sto.
Chyba nie jest ciężko wydedukować, że są ludzie, którzy kręcą lody na dowolnej sytuacji?
Dziadu, kto Cię uprawnił do mówienia co mam robić?
I o czym Ty w ogóle do mnie piszesz?
Nie wiem czy celowo wprowadzasz opinię publiczną w błąd, czy jesteś zwyczajnym wiejskim głupkiem?
PZK był "spontaniczną akcją" na rosnące koszty życia we Francji, których protesty oficjalnie zakończyły się w roku 2019.
Oficjalne dane mówią o 10 osobach, które w wyniku starć straciły życie.
Protesty związane z zagrabianiem ludzkich godności to zupełnie inna para kaloszy. I jest to na pewno oddolny ruch, który sprzeciwia się narastającemu zamordyzmowi.
Na pytanie czy ciężko wydedukować o tym, że kręci się lody na każdej okazji? Jak widać w otoczeniu - bardzo ciężko!
Nie zesraj się, pomyliłem liczbę rannych z liczbą zabitych i tyle. Powód starć z policją nie ma znaczenia.
.
Nie pomyliłeś, Ty zwyczajnie te liczby wziąłeś z kapelusza. Liczba rannych "zółtych kamizelek" wyniosła niespełna 3000. Tysiące to jednak tysiące.
Nie cierpię, gdy ludzie innych wprowadzają w błąd, bo 80% społeczeństwa przekazuje dalej tego typu informacje i mamy dezinformację. A kto powiela dezinformacje jest albo głupcem, albo zadaniowcem!
aż do momentu zwrotu włożonego kapitału.
To chodzi w koncu o zwrot "inwestycji" czy o kontrole nad spoleczenstwem?
Inżynieria społeczna się powiodła; użyto starej rzymskiej zasady do wzniecenia wewnętrznych konfliktów. Suma summarum można z Korwina drwić, ale co do słuszności, o tym, że więcej jest głupich jak mądrych nie ma co się nawet spierać! Wiadomo kto w rezultacie otrzyma więcej uprawnień.
Abstrahując od zdrowego rozsądku i logiki, zupełnie nie rozumiem jak motłoch nawet ten z najniższych warstw oraz tak zwana "inteligencja oświecona" zwana "ciemnotą oświeconą" pozwala zakuwać się w coraz cięższe łańcuchy.
Pisałem w zeszłym roku, o tym, że CoV będzie doskonałym narzędziem kontroli.
Nawet G. Soros przyznał mi rację twierdząc, że nadarzyła się okazja do przeprowadzenia zmian rewolucyjnych, które w normalnych warunkach nie były by możliwe do przeprowadzenia.
Nawet napiszę Wam jak będzie wyglądał schemacik:
Szczepionka 1 - test 1 - ewidencja - szczepionka 2 - test 2 - ewidencja - szczepionka 3 - test 3 - ewidencja - szczepionka lub booster 1 - test 4 - ewidencja - booster 2 - test 5 - ewidencja i tak, aż do momentu zwrotu włożonego kapitału.
Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości to zapraszam do lektury:
Czytelniej przedstawić się już tego nie da.
Warto zwrócić uwagę na to: ile w naszym Kraju robi się testów.
Uwaga ok. 43 tyś - dziennie!
Rozumiecie?
Spójrzcie na cenę testu, szczepionek, a ewidencja będzie tak rozgałęziona, że nie da się nawet oszacować wpływów z nią związanych. A jakie to będzie doskonałe narzędzie kontroli społeczeństw... Służby autorom tej szopki biją brawa USZAMI!
Kolejne sranie w banie, tak sie tworzy teorie spiskowe - wystarczy parę faktów powszechnie znanych i doklejasz wiarygodną historyjkę. Co jak co ale to wy panikujecie i macie kureweskie parcie niczym weganie zeby się tym dzielić ze światem, a tym czasem to za was zrobili broń, żywą broń, kolesie od cyferek maja za zadanie doprowadzić was do psychozy i wywołać globalny konflikt, pseudonaukowcy z YT napędzają tą spiralę absurdu niczym Mike Hughes. Powołujesz się na Forbes'a? O ja pierdolę, nie mam więcej pytań, było się na "Fakt" powołać :amused:Trust no one. Co do Kurwina- stary zbok i psychopata, raz u mnie w mieście po wiecu wyłapał w dziąsło, widać nie pomogło.Tyle.
To chodzi w koncu o zwrot "inwestycji" czy o kontrole nad spoleczenstwem?
Sam się pogubił biedaczek, ale spokojnie, zaraz coś dokleji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów