📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bocian... moze i dojebany u gory ale nog to on nie ma...
A no i oczywiście jak już nie ma do czego to trzeba dojebać się do nóg...
Nie widzę też sensu w rozważaniu jak ten koleś poradziłby sobie w spotkaniu z cięższym dresem. To nie jest film o fajterze tylko o kolesiu robiącym cuda na drążku.
A no i oczywiście jak już nie ma do czego to trzeba dojebać się do nóg...
Mistrzowie spuszczajacy sie nad jego sylwetka i broniacy go wiecie co to jest PROPORCJA?! Nogi stanowia okola 50% masy miesniowej.Zreszta napewno widzieliscie latem kozakow z wielka gora i patykami zamiast nog i dokladnie to samo robi ten koles.Na jego usprawiedliwienie na pewno przemawia fakt, ze z proporcjonalnie rozwinietymi nogami nie zrobilby polowy tych wygibasow.Wyglada super nie zrozumcie mnie zle, ale uwazam, ze jak cos robisz to robisz wszystko.Takie moje zdanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów