18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Voltron 2013-10-04, 22:47
bocian... moze i dojebany u gory ale nog to on nie ma...

[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Zgłoś
OstrySadol 2013-10-04, 22:50
@up

No i chuj ze bocian ? i tak by ci wpierdolił
Zgłoś
zypon 2013-10-04, 23:50
Zgłoś
Sebun 2013-10-05, 0:21
Niektórzy masowicze chyba nie wyobrażają sobie jakiej siły potrzeba do wykonania takich ćwiczeń jak na filmiku.

Nie widzę też sensu w rozważaniu jak ten koleś poradziłby sobie w spotkaniu z cięższym dresem. To nie jest film o fajterze tylko o kolesiu robiącym cuda na drążku.

A no i oczywiście jak już nie ma do czego to trzeba dojebać się do nóg...
Zgłoś
zet1 2013-10-05, 0:55
Mistrzowie spuszczajacy sie nad jego sylwetka i broniacy go wiecie co to jest PROPORCJA?! Nogi stanowia okola 50% masy miesniowej.Zreszta napewno widzieliscie latem kozakow z wielka gora i patykami zamiast nog i dokladnie to samo robi ten koles.Na jego usprawiedliwienie na pewno przemawia fakt, ze z proporcjonalnie rozwinietymi nogami nie zrobilby polowy tych wygibasow.Wyglada super nie zrozumcie mnie zle, ale uwazam, ze jak cos robisz to robisz wszystko.Takie moje zdanie.
Zgłoś
mikros 2013-10-05, 14:48
Też tak bede wygladal! Ale cwiczenia zaczne od jutra.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów