więc teraz będzie poczekalnia zajebana wiedźminem wcześniej GTA V shit teraz to , dajcie jakiegoś połamańca albo coś .
A tam pierdolisz Tu się dowcip liczy nie gra.
P.S. nie stawiaj spacji przed znakiem interpunkcyjnym bo dostaniesz raka.
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.To to tam chuj, czekaj aż Hatred wyjdzie, dopiero się zacznie.więc teraz będzie poczekalnia zajebana wiedźminem wcześniej GTA V shit teraz to , dajcie jakiegoś połamańca albo coś .
A tam pierdolisz Tu się dowcip liczy nie gra.
P.S. nie stawiaj spacji przed znakiem interpunkcyjnym bo dostaniesz raka.
Dobrze mamo nie będę stawiać spacji przed znakiem do dowcipu nic nie mam ale osobiście wolałbym tą fraszkę przeczytać niż oglądać, nie chce by zasyfili stronę wiedźminem, niech ktoś najlepiej zrobi zlepek tego i kto chce niech ogląda a nie co kilka filmików wiedźmin, gra fajna Polska ale nie trzeba z każdym gównem się afiszować, tak bynajmniej uważam.
jestem chujem dam dwie spacje przed znakiem , ha
PS: prezydemd morze popełnniaci błendy to ja też w konicu to dópa narodu tżeba braci pżykłat .
Dobrze mamo nie będę stawiać spacji przed znakiem do dowcipu nic nie mam ale osobiście wolałbym tą fraszkę przeczytać niż oglądać, nie chce by zasyfili stronę wiedźminem, niech ktoś najlepiej zrobi zlepek tego i kto chce niech ogląda a nie co kilka filmików wiedźmin, gra fajna Polska ale nie trzeba z każdym gównem się afiszować, tak bynajmniej uważam.
jestem chujem dam dwie spacje przed znakiem , ha
PS: prezydemd morze popełnniaci błendy to ja też w konicu to dópa narodu tżeba braci pżykłat .
bynajmniej i przynajmniej to dwa różne słowa o kompletnie innym znaczeniu. "ić poczytaci słofnik"