18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
P................� 2015-05-22, 23:14 88
Jednak jak Polacy stworzą grę to jedzie polskim humorem na kilometr
Zgłoś
Hoofner 2015-05-22, 23:30 1
więc teraz będzie poczekalnia zajebana wiedźminem wcześniej GTA V shit teraz to , dajcie jakiegoś połamańca albo coś .
Zgłoś
piesnababy90 2015-05-22, 23:45 131
Hoofner napisał/a:

więc teraz będzie poczekalnia zajebana wiedźminem wcześniej GTA V shit teraz to , dajcie jakiegoś połamańca albo coś .

A tam pierdolisz Tu się dowcip liczy nie gra.

P.S. nie stawiaj spacji przed znakiem interpunkcyjnym bo dostaniesz raka.
Zgłoś
margas 2015-05-22, 23:55 2
Komputer chujowy. Człowiek sobie myśli, a jak nie mogę pograć w Wieśka to chociaż posiedzę na sadolu. A tu taki chuj sadol zajebany wiedźminem teraz od góry do dołu i aż żyły na karku wypierdala.
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-23, 0:24 11
Kurwa...zaczęło się...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
W................. 2015-05-23, 0:52
Polska wersja tej gry jest ŻA-ŁOS-NA. Z naciskiem na ŁOS, uwzględniwszy polską diakrytykę.
Zgłoś
Bodziosowy111 2015-05-23, 2:00
@Hoofner Myśle że rak nie unikniony
Zgłoś
i................y 2015-05-23, 2:09 3
Hoofner napisał/a:

To to tam chuj, czekaj aż Hatred wyjdzie, dopiero się zacznie.
Zgłoś
Hoofner 2015-05-23, 2:14
piesnababy90 napisał/a:

A tam pierdolisz Tu się dowcip liczy nie gra.

P.S. nie stawiaj spacji przed znakiem interpunkcyjnym bo dostaniesz raka.

Dobrze mamo nie będę stawiać spacji przed znakiem do dowcipu nic nie mam ale osobiście wolałbym tą fraszkę przeczytać niż oglądać, nie chce by zasyfili stronę wiedźminem, niech ktoś najlepiej zrobi zlepek tego i kto chce niech ogląda a nie co kilka filmików wiedźmin, gra fajna Polska ale nie trzeba z każdym gównem się afiszować, tak bynajmniej uważam.
jestem chujem dam dwie spacje przed znakiem , ha

PS: prezydemd morze popełnniaci błendy to ja też w konicu to dópa narodu tżeba braci pżykłat .
Zgłoś
nepster 2015-05-23, 2:22 9
Hoofner napisał/a:

Dobrze mamo nie będę stawiać spacji przed znakiem do dowcipu nic nie mam ale osobiście wolałbym tą fraszkę przeczytać niż oglądać, nie chce by zasyfili stronę wiedźminem, niech ktoś najlepiej zrobi zlepek tego i kto chce niech ogląda a nie co kilka filmików wiedźmin, gra fajna Polska ale nie trzeba z każdym gównem się afiszować, tak bynajmniej uważam.
jestem chujem dam dwie spacje przed znakiem , ha

PS: prezydemd morze popełnniaci błendy to ja też w konicu to dópa narodu tżeba braci pżykłat .

bynajmniej i przynajmniej to dwa różne słowa o kompletnie innym znaczeniu. "ić poczytaci słofnik"
Zgłoś
PiotrekMMA 2015-05-23, 10:58 1
Na wszystko są zbiorcze, ale na te jebane gry to już kurwa nie ma.
Zgłoś
adrianfasi 2015-05-23, 12:54 3
Tylko mi ten dubbing -notabene polskiej gry- wydaje sie strasznie żałosny? Sam bym to lepiej przeczytal
Zgłoś
non_plus_ultra 2015-05-23, 13:16
Może bym wkońcu w jedynkę zagrał hmm...

Na drodze się nie leży.
Zgłoś
l................s 2015-05-23, 14:18
To chyba jedyny przypadek w którym załatwię konsolę PC oczywiście lepszy, ale najpierw trzeba mieć takiego który udźwignie wieśka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów